Woning verkopen in Capelle aan den IJssel

woning verkopen Capelle aan den Ijssel

Uw woning in Capelle aan den IJssel verkopen tegen het beste resultaat

Ben je van plan om je woning te verkopen in Capelle aan den IJssel? Zoek niet verder! Aan de Maas Makelaardij is dé expert in vastgoedtransacties in de regio Rotterdam. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers, zorgen wij ervoor, dat jouw verkoopproces soepel en succesvol verloopt. Ontdek waarom Aan de Maas Makelaardij de beste keuze is voor het verkopen van jouw woning in Capelle aan den IJssel.

Waarom kiezen voor Aan de Maas Makelaardij?

  1. Expertise in de regio: Gevestigd in Rotterdam, hebben wij een sterke focus op de vastgoedmarkt in Capelle aan den IJssel en omliggende gebieden. Onze makelaars kennen de lokale markt als geen ander en begrijpen de unieke kenmerken, die van invloed zijn op de waarde en verkoopbaarheid van jouw woning.
  2. Persoonlijke aandacht: Bij Aan de Maas Makelaardij geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren naar jouw wensen en doelen en stellen een strategie op die daar perfect op aansluit. Onze makelaars begeleiden je stap voor stap door het verkoopproces en staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  3. Effectieve marketing: Om jouw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, maken we gebruik van een geavanceerde marketingstrategie. Van professionele fotografie en aantrekkelijke beschrijvingen tot online en offline promotie, wij zorgen ervoor dat jouw woning opvalt in de drukke vastgoedmarkt.
  4. Onderhandelingsexpertise: Onderhandelen over de verkoopprijs is een cruciaal onderdeel van het verkoopproces. Onze makelaars beschikken over uitgebreide ervaring en onderhandelingsexpertise, waardoor we de beste deal voor jou kunnen realiseren.
  5. Transparantie en betrouwbaarheid: Bij Aan de Maas Makelaardij streven we naar maximale transparantie en betrouwbaarheid. We communiceren duidelijk en eerlijk met onze klanten. Daarbij zorgen we ervoor, dat je volledig op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw woning.

Onze diensten

Als full-service makelaarskantoor uit Rotterdam bieden wij een breed scala aan diensten om jouw verkoopproces zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Gratis waardebepaling: Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Capelle aan den IJssel? Onze makelaars bieden een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan, zodat je een realistisch beeld krijgt van de potentiële verkoopprijs.
  • Professionele fotografie en stylingadvies: Goede presentatie is essentieel voor een succesvolle verkoop. Onze experts zorgen voor professionele foto’s en geven advies over hoe je jouw woning het beste kunt presenteren aan potentiële kopers.
  • Marketingstrategie op maat: Op basis van jouw woning en doelgroep stellen we een op maat gemaakte marketingstrategie op om maximale exposure te genereren en potentiële kopers aan te trekken.
  • Bezichtigingen en onderhandelingen: We coördineren alle bezichtigingen en begeleiden potentiële kopers door jouw woning. Daarnaast voeren we namens jou de onderhandelingen om de beste verkoopprijs te realiseren.
  • Juridische afhandeling: Ook na het bereiken van een overeenkomst blijven we jou ondersteunen. We zorgen voor een vlotte juridische afhandeling en begeleiden je bij elke stap van het verkoopproces.

Neem vandaag nog contact op!

Klaar om jouw woning in Capelle aan den IJssel te verkopen? Kies dan voor de professionele en betrouwbare diensten van Aan de Maas Makelaardij. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Met onze expertise en toewijding maken wij van jouw verkoopproces een succesverhaal!

Aan de Maas Makelaardij
Logo Aan de Maas Makelaardij
, Kleinpolderkade 13, Stationsplein 45, , Rotterdam 3043 CX - Phone: 06 – 47 516 118 Secondary phone: 010 – 34 14 230 Email: info@aandemaasmakelaardij.nl URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/

Openingstijden

Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik het beste een woning verkopen?

Om een woning te verkopen doorloop je over het algemeen een aantal stappen. Allereerst is het belangrijk om de woning verkoop klaar te maken door eventuele reparaties uit te voeren, op te ruimen en te reinigen. Vervolgens kun je een verkoopmakelaar inschakelen om je te adviseren over de verkoopstrategie, de vraagprijs vast te stellen en de woning te promoten.

Daarnaast is het essentieel om goede foto’s en een aantrekkelijke beschrijving van de woning te laten maken voor plaatsing op verkoopplatforms. Zodra er geïnteresseerde kopers zijn, kunnen bezichtigingen worden gepland. Als er een koper is gevonden, wordt de koopovereenkomst opgesteld en ondertekend. Tot slot vindt de overdracht van de woning plaats bij de notaris, waarbij de eigendom wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar en de financiële afwikkeling plaatsvindt.

Wat kost een verkoopmakelaar?

De kosten voor een verkoopmakelaar kunnen variëren, maar meestal worden deze bepaald op basis van een courtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning, dat gemiddeld tussen de 1% en 2% ligt. Daarnaast kunnen er ook bijkomende kosten zijn, zoals administratiekosten of marketingkosten voor de promotie van de woning. Het is raadzaam om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de diensten die de verkoopmakelaar zal leveren.