Vignolastraat 48

3066 BP Rotterdam

€240.000 k.k.

 

Omschrijving

Op de 2e etage gelegen, netjes onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het westen met vrij uitzicht, gelegen nabij het Prinsenpark.<br /> Dit 3-kamer appartement is gelegen in de wijk Prinsenland, met alle voorzieningen binnen handbereik. Download de brochure voor meer details rondom voorzieningen (openbaar vervoer, natuur en vrije tijd, winkelmogelijkheden, onderwijs en medische zorg).

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs €240.000 k.k
Vraagprijs per m²

€3.871

Servicekosten 259 euro per maand

 

Soort appartement Portiekwoning (appartement)
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1966
Soort dak Plat dak
Wonen 62m²
Buitenruimte 4m²
Gehele inhoud 207m³

 

 

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen Douche
Aantal woonlagen 1 woonlaag

 

Huidig energielabel D-label
Verwarming Blokverwarming
Warm water Geiser

 

Veel gestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en adviseert je bij het kopen van een huis. Hij of zij helpt bij het zoeken naar geschikte woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. De aankoopmakelaar regelt bezichtigingen en beoordeelt de staat van de woning, inclusief eventuele bouwkundige gebreken. Tijdens de prijsonderhandelingen vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen om een zo gunstig mogelijke prijs te bereiken. Ook verzorgt de aankoopmakelaar het papierwerk en juridische zaken, zoals het controleren van de koopovereenkomst. Tot slot biedt de makelaar ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten, die hij of zij levert en de regio waarin je zoekt. Gemiddeld betaal je een vast bedrag tussen de Euro 1.500 en Euro 4.000 of een percentage van de aankoopprijs, meestal tussen 1% en 2%. Sommige makelaars werken ook op basis van no cure no pay, waarbij je alleen betaalt als je daadwerkelijk een woning koopt. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de manier van betalen.

Kan ik met mijn overwaarde een ander huis kopen?

Ja, je kunt met de overwaarde van je huidige woning een ander huis kopen. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopprijs van je huis en de resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je gebruiken als eigen inbreng bij de aankoop van een nieuw huis. Dit kan helpen bij het verkrijgen van een gunstigere hypotheek. Het is raadzaam om met een financieel adviseur te overleggen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230