Verkoopmakelaar Rotterdam

Uw woning verkopen

Dan bent u bij aan de Maas Makelaardij uit Rotterdam aan het goede adres. Als Rotterdamse makelaar ken ik de markt als geen ander. Ik beschik over de benodigde certificaten en kan uw woning snel en goed op Funda en op andere woningsites plaatsen.

Wat is mijn huis waard

Daarnaast ben ik een geboren onderhandelaar, waarmee ik u kan helpen om de beste deal uit het vuur te slepen. Wilt u eerst weten wat uw woning waard is? Als taxateur kan ik dit als geen ander bepalen. Dus vraag bij Aan de Maas Makelaardij uw gratis waardebepaling aan!

Wat kun u verwachten van Aan de maas?

Expertise

 • No cure no pay!
 • Gecertificeerde Rotterdamse Makelaar en Taxateur
 • Persoonlijke en betrokken begeleiding
 • Prettig en snel contact via o.a. (WhatsApp)
 • Geboren en getogen Rotterdammer met groot netwerk
 • Uitstekende kennis van de Rotterdamse markt
 • Voordelige tarieven
 • Uitstekende dienstverlening (zie mijn reviews)

Lees meer

 

Verkoop FAQ

Waarom kiest u voor Aan de Maas?
 • Rotterdamse makelaar en taxateur
 • Persoonlijk betrokken en sociaal
 • Beschikt over een groot netwerk
 • Uitgebreide kennis van de Rotterdamse huizenmarkt en omgeving
 • Professionele waardebepaling van uw woning
 • Strategische sterk in onderhandelen
 • Juridische en bouwtechnische expertise
 • Koopovereenkomst juridisch dicht getimmerd
 • Deskundig, betrouwbaar, efficiënt
 • Voordelige tarieven
 • Gratis Waardebepaling
Bij welke organisaties is Aan de Maas aangesloten en gecertificeerd?
 • Gecertificeerd Makelaar bij SCVM: Stichting Certificering voor Makelaars
 • Aangesloten bij VBO Makelaars: Vereniging Bemiddeling Onroerende Zaken
 • Gecertificeerd Taxateur bij NRVT: Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs
 • Samenwerking met NWWI en Taxateursunie
Wilt u weten wat uw woning waard is?

De meeste woningen zijn afgelopen jaren flink gestegen maar wat is u woning nu waard?
Doordat ik zowel makelaar als taxateur ben kan ik als geen ander beoordelen wat uw woning
waard is. Wilt u ook weten wat uw woning waard is? Vraag hier u gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling?

Kan ik beter zichtbaar op Funda komen?

Ja, dit kan. U kunt beter zichtbaar op Funda komen door meerdere media producten af te nemen. Niet alleen onderscheid u zich met uw woning van andere kopers, maar komt u ook hoger in de ranglijst te staan op Funda. Kortom, u bent beter zichtbaar. Dit resulteert in
meer bezichtigingen, snellere verkopen en daarmee een hogere verkoopprijs. U kunt bij ons kantoor advies krijgen over welke media producten het best passend zijn voor uw verkoop.

Wat is de uiteindelijke vraagprijs?

Elke woning heeft zijn specifieke eigenschappen zoals grootte, locatie en eventuele verkoop belemmerende bepalingen. Naast de waardebepaling maakt Aan de Maas ook een persoonlijk verkoopplan . Aan de hand van referentie objecten, een inschatting van de markt, omgevingsfactoren bespreken we met u hoeveel u het beste voor uw woning kan vragen.

Ook een vrijblijvend verkoopadvies gesprek? Neem hier contact op met ons kantoor

Eerst aankopen en daarna pas uw woning verkopen?

In een markt waar verkoop over het algemeen sneller gaat dan aankoop, is het interessant om te kijken wat de mogelijkheden zijn om aan te kopen voordat u gaat verkopen. Maak eerst een afspraak met een hypotheek adviseur zodat u goed bent geïnformeerd over
uw financiële mogelijkheden met betrekking tot aan en verkoop van uw woning. Heeft u overwaarde op de woning of een eventuele restschuld? Zijn er nog andere rechten of verplichtingen voor verkoop van uw huidige woning? Als u weet wat u aan hypotheek kunt krijgen, kunt u gericht gaan zoeken naar uw droomwoning. Aan de Maas heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van goede en betrouwbare hypotheekadviseurs, die uw belangen behartigen.

Wilt u alvast hypotheekadvies inwinnen? Dat kan! Vraag hier uw gratis hypotheek gesprek aan.

Gratis financieel advies gesprek

Wat kost het om uw woning te verkopen?

De courtage is afhankelijk van meerdere factoren. Dit wordt bepaald door bijvoorbeeld de marktwaarde van de woning, de te verwachten verkooptijd, de locatie en eventuele verkoop belemmerende omstandigheden. Aan de Maas hanteert scherpe tarieven voor verkoop van uw woning en geeft een gratis waardebepaling af voor verkoopadvies.

Geïnteresseerd wat Aan de Maas voor u kan betekenen? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend verkoop adviesgesprek.

Gratis verkoop adviesgesprek

Mijn kennis van de markt strekt verder dan alleen Funda. Tijdens mijn Masteropleiding Business & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelde ik al een interesse in de huizenmarkt. Bovendien ben ik een echte Rotterdammer, met jaren werkervaring bij verschillende makelaarskantoren in deze mooie stad (Langejan, Landhuis, Q makelaars). Mede daarom heb ik uitstekende contacten met andere makelaars in Rotterdam, wat vaak een hoop extra bruikbare informatie oplevert.

Verstand van woningen. Ik ben in staat om de bouwkundige staat te beoordelen, omdat ik tevens taxateur ben. Dit betekent extra kennis die noodzakelijk is voor een realistische waardebepaling en het uitbrengen van een optimaal bod. Daarnaast kan ik advies geven over onder andere het kadastraal onderzoek, erfpacht, het vigerende bestemmingsplan, Vereniging van Eigenaren, milieuaspecten, erfdienstbaarheden, en natuurlijk de uiteindelijke koopovereenkomst. Bovendien heb ik goede contacten met andere Rotterdamse makelaars, waardoor ik u kan helpen bij het vinden van bouwtechnische inspecteurs, hypotheekadviseurs, collega-taxateurs en notarissen.

Ervaring met onderhandelen, wat flink kan schelen in de uiteindelijke prijs. Mijn sociale vaardigheden waren een voorname reden om na mijn Masteropleiding makelaar te worden: ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan. Dat is een belangrijke vaardigheid in het voeren van onderhandelingen. Daarnaast ben ik analytisch ingesteld, en hou ik er van om het strategische spel rond een onderhandeling te spelen. En tot slot ben ik erop gebrand om het beste bod op een huis voor u uit het vuur te slepen.

Alle benodigde certificaten

 

–  Aangesloten bij Vastgoed Bemiddeling Onroerende zaken (VBO),

 

–  Stichting Certificering Voor Makelaars (SCVM)

 

–  en bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs).

Veel gestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en adviseert je bij het kopen van een huis. Hij of zij helpt bij het zoeken naar geschikte woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. De aankoopmakelaar regelt bezichtigingen en beoordeelt de staat van de woning, inclusief eventuele bouwkundige gebreken. Tijdens de prijsonderhandelingen vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen om een zo gunstig mogelijke prijs te bereiken. Ook verzorgt de aankoopmakelaar het papierwerk en juridische zaken, zoals het controleren van de koopovereenkomst. Tot slot biedt de makelaar ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten, die hij of zij levert en de regio waarin je zoekt. Gemiddeld betaal je een vast bedrag tussen de Euro 1.500 en Euro 4.000 of een percentage van de aankoopprijs, meestal tussen 1% en 2%. Sommige makelaars werken ook op basis van no cure no pay, waarbij je alleen betaalt als je daadwerkelijk een woning koopt. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de manier van betalen.

Kan ik met mijn overwaarde een ander huis kopen?

Ja, je kunt met de overwaarde van je huidige woning een ander huis kopen. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopprijs van je huis en de resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je gebruiken als eigen inbreng bij de aankoop van een nieuw huis. Dit kan helpen bij het verkrijgen van een gunstigere hypotheek. Het is raadzaam om met een financieel adviseur te overleggen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230