Verkoopmakelaar in Rotterdam

Uw woning verkopen in Schiedam

Dan bent u bij aan de Maas Makelaardij aan het goede adres. Als Schiedamse makelaar en taxateur ken ik de markt zeer goed. Ik beschik over de benodigde certificaten. Daarnaast kan ik uw woning snel en goed op Funda en op andere woningsites plaatsen zoals bijvoorbeeld op Jaap, Pararius en de VBO website..

Wat is mijn huis waard

Daarnaast ben ik een geboren onderhandelaar, waarmee ik u kan helpen om de beste deal uit het vuur te slepen. Wilt u eerst weten wat uw woning waard is? Als taxateur kan ik dit als geen ander bepalen. Dus vraag bij Aan de Maas Makelaardij uw gratis waardebepaling aan!

verkoopmakelaar Schiedam

Wat kun u verwachten van Aan de maas?

Expertise

 • No cure no pay!
 • Gecertificeerde Schiedamse en Rotterdamse Makelaar en Taxateur
 • Persoonlijke en betrokken begeleiding
 • Prettig en snel contact via o.a. (WhatsApp)
 • Geboren en getogen Rotterdammer met groot netwerk
 • Uitstekende kennis van de Schiedamse en Rotterdamse markt
 • Voordelige tarieven
 • Uitstekende dienstverlening (zie reviews)

Lees meer

 

Verkoop FAQ

Waarom kiest u voor Aan de Maas?
 • Rotterdamse makelaar en taxateur
 • Persoonlijk betrokken en sociaal
 • Beschikt over een groot netwerk
 • Uitgebreide kennis van de Rotterdamse huizenmarkt en omgeving
 • Professionele waardebepaling van uw woning
 • Strategische sterk in onderhandelen
 • Juridische en bouwtechnische expertise
 • Koopovereenkomst juridisch dicht getimmerd
 • Deskundig, betrouwbaar, efficiënt
 • Voordelige tarieven
 • Gratis Waardebepaling
Bij welke organisaties is Aan de Maas aangesloten en gecertificeerd?
 • Gecertificeerd Makelaar bij SCVM: Stichting Certificering voor Makelaars
 • Aangesloten bij VBO Makelaars: Vereniging Bemiddeling Onroerende Zaken
 • Gecertificeerd Taxateur bij NRVT: Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs
 • Samenwerking met NWWI en Taxateursunie
Wilt u weten wat uw woning waard is?

De meeste woningen zijn afgelopen jaren flink gestegen maar wat is u woning nu waard?
Doordat ik zowel makelaar als taxateur ben kan ik als geen ander beoordelen wat uw woning
waard is. Wilt u ook weten wat uw woning waard is? Vraag hier u gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling?

Kan ik beter zichtbaar op Funda komen?

Ja, dit kan. U kunt beter zichtbaar op Funda komen door meerdere media producten af te nemen. Niet alleen onderscheid u zich met uw woning van andere kopers, maar komt u ook hoger in de ranglijst te staan op Funda. Kortom, u bent beter zichtbaar. Dit resulteert in
meer bezichtigingen, snellere verkopen en daarmee een hogere verkoopprijs. U kunt bij ons kantoor advies krijgen over welke media producten het best passend zijn voor uw verkoop.

Wat is de uiteindelijke vraagprijs?

Elke woning heeft zijn specifieke eigenschappen zoals grootte, locatie en eventuele verkoop belemmerende bepalingen. Naast de waardebepaling maakt Aan de Maas ook een persoonlijk verkoopplan . Aan de hand van referentie objecten, een inschatting van de markt, omgevingsfactoren bespreken we met u hoeveel u het beste voor uw woning kan vragen.

Ook een vrijblijvend verkoopadvies gesprek? Neem hier contact op met ons kantoor

Eerst aankopen en daarna pas uw woning verkopen?

In een markt waar verkoop over het algemeen sneller gaat dan aankoop, is het interessant om te kijken wat de mogelijkheden zijn om aan te kopen voordat u gaat verkopen. Maak eerst een afspraak met een hypotheek adviseur zodat u goed bent geïnformeerd over
uw financiële mogelijkheden met betrekking tot aan en verkoop van uw woning. Heeft u overwaarde op de woning of een eventuele restschuld? Zijn er nog andere rechten of verplichtingen voor verkoop van uw huidige woning? Als u weet wat u aan hypotheek kunt krijgen, kunt u gericht gaan zoeken naar uw droomwoning. Aan de Maas heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van goede en betrouwbare hypotheekadviseurs, die uw belangen behartigen.

Wilt u alvast hypotheekadvies inwinnen? Dat kan! Vraag hier uw gratis hypotheek gesprek aan.

Gratis financieel advies gesprek

Wat kost het om uw woning te verkopen?

De courtage is afhankelijk van meerdere factoren. Dit wordt bepaald door bijvoorbeeld de marktwaarde van de woning, de te verwachten verkooptijd, de locatie en eventuele verkoop belemmerende omstandigheden. Aan de Maas hanteert scherpe tarieven voor verkoop van uw woning en geeft een gratis waardebepaling af voor verkoopadvies.

Geïnteresseerd wat Aan de Maas voor u kan betekenen? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend verkoop adviesgesprek.

Gratis verkoop adviesgesprek

Mijn kennis van de markt strekt verder dan alleen Funda. Tijdens mijn Masteropleiding Business & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelde ik al een interesse in de huizenmarkt. Bovendien ben ik een echte Rotterdammer, met jaren werkervaring bij verschillende makelaarskantoren in deze mooie stad (Langejan, Landhuis, Q makelaars). Mede daarom heb ik uitstekende contacten met andere makelaars in Schiedam en Rotterdam, wat vaak een hoop extra bruikbare informatie oplevert.

Verstand van woningen. Ik ben in staat om de bouwkundige staat te beoordelen, omdat ik tevens taxateur ben. Dit betekent extra kennis, die noodzakelijk is voor een realistische waardebepaling en het uitbrengen van een optimaal bod. Daarnaast kan ik advies geven over onder andere het kadastraal onderzoek, erfpacht, vigerende bestemmingsplan, VvE, milieuaspecten, erfdienstbaarheden, en natuurlijk de uiteindelijke koopovereenkomst. Bovendien heb ik goede contacten met andere Schiedamse en Rotterdamse makelaars, waardoor ik u kan helpen bij het vinden van bouwtechnische inspecteurs, hypotheekadviseurs, collega-taxateurs en notarissen.

Ervaring met onderhandelen, wat flink kan schelen in de uiteindelijke prijs. Mijn sociale vaardigheden waren een voorname reden om na mijn Masteropleiding makelaar te worden. Ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan. Dat is een belangrijke vaardigheid in het voeren van onderhandelingen. Daarnaast ben ik analytisch ingesteld, en hou ik er van om het strategische spel rond een onderhandeling te spelen. En tot slot ben ik erop gebrand om de beste deal voor u uit het vuur te slepen.

Alle benodigde certificaten

 

–  Aangesloten bij Vastgoed Bemiddeling Onroerende zaken (VBO),

 

–  Stichting Certificering Voor Makelaars (SCVM)

 

–  en bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs).

Plan jouw gratis advies gesprek!

Bel direct!

Telefoon06-47516118
Vaste lijn010: 3414230
WhatsApp 06-47516118