Vastgoed en makelaardij in Rotterdam – Laat u bijstaan door Aan de Maas Makelaardij

vastgoed en makelaardij Rotterdam

Als Rotterdamse makelaar van Aan de Maas Makelaardij zijn we elke dag bezig met vastgoed. Niets is leuker dan het verbinden van mensen bij  vaak de belangrijkste aankoop van hun leven, namelijk het kopen en of verkopen van een (nieuwe) woning. Wij zijn er daarom van overtuigd, dat we door onze ervaring in en kennis over de zeer dynamische woningmarkt in Rotterdam of Schiedam onze klanten verder kunnen helpen bij het kopen en of verkopen van hun huis.

Beste makelaar Rotterdam

Volgens makelaarsgids zijn er maar liefst 638 makelaars in Rotterdam werkzaam. Op deze website kan je gratis offertes vergelijken. Maar is de prijs de belangrijkste voorwaarde om met een makelaar in zee te gaan? Voor velen misschien wel! Maar andere zaken spelen voor veel mensen ook mee. Service, communicatie en een klik met je makelaar zijn zeker ook van belang. Je gaat tenslotte heel wat tijd doorbrengen met je makelaar.

Groot door klein te blijven

Passie voor de woningmarkt

Makelaar Maarten van Aan de Maas Makelaardij heeft een ontzettend grote passie voor de woningmarkt en voor reizen. Tijdens zijn studie ‘Business and Economics’, heeft hij die passies gecombineerd door zijn Master thesis te schrijven over investeringsmogelijkheden in de vakantiehuizen wereldwijd. Deze thesis gaat grondig in op alle factoren die van belang zijn voor het investeren in een vakantiehuis.

Makelaar in Rotterdam

Tegenwoordig hou ik het bij het Rotterdamse, omdat ik heb gemerkt, dat ik graag onderdeel ben van deze stad. En hoe kan ik dat beter doen dan door mensen te helpen met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Ik heb veel favoriete plekjes in Rotterdam, maar (de skyline aan) het water en het dynamische havengebied rondom de Maas trekt mij het meest, vandaar de naam Aan de Maas Makelaardij. Zoals de Maas noord en zuid met elkaar verbindt, zo zoek ik dé verbinding met mijn klanten. Ik heb een passie voor vastgoed en als geboren en getogen Rotterdammer, voel ik mij helemaal thuis in de wereld van het vastgoed.

Beste Makelaar Rotterdam

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt bij diverse Rotterdamse makelaars kantoren: Landhuis makelaardij in Rotterdam West, Lange Jan in Kralingen en Q makelaars in Blijdorp. Hierdoor heb ik niet alleen veel kennis gekregen van de diversiteit van de Rotterdamse woningmarkt, maar ook inzicht hoe je verschillende kopers en verkopers kan samenbrengen. Ik heb bovendien de opleiding tot makelaar taxateur afgerond. Momenteel sta ik ingeschreven bij beroepsvereniging makelaars VBO, kwaliteitsregister SCVM en het NRVT het Nederlands Register voor taxateurs.

Aankoopmakelaar Rotterdam

Als gecertificeerd en geregistreerd makelaar en taxateur begeleid ik jou graag naar een succesvolle aankoop. Vanuit mijn expertise weet ik of de tuin die door de verkopende makelaar als zonnig wordt omschreven, jou in de zomer niet in de kou zet. Ik onderzoek alle voor een aankoop van belang zijnde facetten. Naast de standaard werkzaamheden, die je van een aankoopmakelaar mag verwachten, onderscheid ik mij door mijn flexibiliteit. Wil je in één dag een bod uitbrengen? Dan pas ik mijn agenda erop aan. Zie je in het weekend jouw droomwoning en wil je dat ik met jou mee ga? Stuur gewoon een appje. Als geen ander weet ik dat het belangrijk is snel te reageren wanneer je een woning wil aankopen. Met mij als aankoopmakelaar aan jouw zijde, maak je een grotere kans op jouw droomwoning. Het geeft mij voldoening voor jou succes te behalen”.

Verkoopmakelaar Rotterdam

Ook voor de verkoop van uw woning kunt u terecht bij Aan de Maas Makelaardij. Wij stellen alles in het werk om uw huidige woning op het juiste moment en tegen de beste prijs te verkopen. Wij plaatsen uw woning op alle beschikbare woningsites en maken ook nog eens een hele mooie verkoop brochure. Wij bekijken de woning, die verkocht moet worden zeer grondig, zodat we de sterke punten van uw huis extra kunnen benadrukken in het verkoopproces. De makelaar van Aan de Maas Makelaardij is een geboren onderhandelaar. Dat garandeert u, dat uw huis tegen de best mogelijke prijs wordt verkocht.

Mijn Makelaar: Aan de Maas Makelaardij

Wilt u mijn drang om te verbinden, mijn passie voor wonen en Rotterdam, en mijn ervaring en deskundigheid zelf ervaren? Meld u aan bij Aan de Maas Makelaardij, uw aankoopmakelaar in Rotterdam. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken. Ik ben er van overtuigd, dat ik u als Rotterdamse makelaar verder kan helpen met mijn persoonlijke en betrokken benadering. Wij hebben veel inzicht in Rotterdam en de regio daaromheen. We proberen transparant te zijn door u zo goed en zo snel als mogelijk op de hoogte te houden.

Mijn makelaar regio Rotterdam

Aan de Maas Makelaardij is zoals te verwachten gevestigd in Rotterdam. Deze Rotterdamse makelaar kent Rotterdam dan ook zeer goed. Tevens is Maarten als makelaar steeds vaker actief in de steden en dorpen rondom Rotterdam. Wij hebben inmiddels mensen geholpen met het verkopen van hun woning in: Schiedam, Capelle aan de IJsel, Hoogvliet, Vlaardingen, Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

Met vriendelijke groet,

Maarten Voorhorst, makelaar Rotterdam

Wilt u een huis kopen in Rotterdam? Wij steunen u als aankoopmakelaar in Rotterdam. Wilt u een huis verkopen in Rotterdam? Wij steunen u als verkoopmakelaar in Rotterdam.