Single 92

3112 GS Schiedam

€650.000 k.k.

 

Omschrijving

Een hoekwoning met prachtige gevel, vol authentieke details! Dit charmante herenhuis (5 slaapkamers) bevindt zich midden in het historische centrum van Schiedam. Niet alleen de locatie is ideaal, maar de woning zit ook nog eens vol pluspunten die je zullen verrassen. Een moderne look wordt namelijk perfect gecombineerd met sfeervolle kenmerken. Daarnaast beschikt de woning over twee badkamers, een ruim zonneterras, twee garageboxen en een ruime berging. Gaat jouw hart al sneller kloppen?<br />

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs €650.000 k.k
Vraagprijs per m²

€3.218

Status

 

Soort appartement Herenhuis(hoekwoning)
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1877
Soort dak nvt
Wonen 202m²
Perceel 158m²
Gehele inhoud 795m³

 

 

Aantal kamers 7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 badkamer 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen 2 toiletten
Aantal woonlagen 3 woonlagen

 

Huidig energielabel C-label
Verwarming Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water CV-Ketel, 2021 eigendom

 

Veel gestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en adviseert je bij het kopen van een huis. Hij of zij helpt bij het zoeken naar geschikte woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. De aankoopmakelaar regelt bezichtigingen en beoordeelt de staat van de woning, inclusief eventuele bouwkundige gebreken. Tijdens de prijsonderhandelingen vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen om een zo gunstig mogelijke prijs te bereiken. Ook verzorgt de aankoopmakelaar het papierwerk en juridische zaken, zoals het controleren van de koopovereenkomst. Tot slot biedt de makelaar ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten, die hij of zij levert en de regio waarin je zoekt. Gemiddeld betaal je een vast bedrag tussen de Euro 1.500 en Euro 4.000 of een percentage van de aankoopprijs, meestal tussen 1% en 2%. Sommige makelaars werken ook op basis van no cure no pay, waarbij je alleen betaalt als je daadwerkelijk een woning koopt. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de manier van betalen.

Kan ik met mijn overwaarde een ander huis kopen?

Ja, je kunt met de overwaarde van je huidige woning een ander huis kopen. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopprijs van je huis en de resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je gebruiken als eigen inbreng bij de aankoop van een nieuw huis. Dit kan helpen bij het verkrijgen van een gunstigere hypotheek. Het is raadzaam om met een financieel adviseur te overleggen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230