Referenties

Wat zeggen klanten over Aan de Maas?

Maarten heeft heel snel een uitstekende taxatie voor mij gedaan ,en bleek een prettige en enthousiaste makelaar. Een kundige en speedy service,dank je wel Maarten!

Marieke Blankenstijn

23-02-2020, Rotterdam

Maarten had voor ons een taxatie gedaan. Dat was allemaal snel geregeld, hij hielp ook met stukken die we nodig hadden opvragen. En de prijs was heel schappelijk vergeleken met andere taxateurs. Zeer tevreden dus

Hanna B.

18-02-2020, Rotterdam

Maarten heeft mij vakkundig geholpen met de aankoop van mijn huis. Een enorm spannend moment in mijn leven, en Maarten heeft mij hier fantastisch bijgestaan. Ik kan hem aan iedereen aanraden

Jim Walda

11-02-2020, Rotterdam

Snel en deskundig geholpen voor een eerlijke prijs.

Tim Boxhoorn

14-01-2020, Rotterdam

5 sterren!

Lukas Jespers

11-01-2020, Rotterdam

Maarten heeft mij als aankoopmakelaar erg goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning. In deze overspannen woningmarkt hield hij het hoofd koel en voorzag mij goed van tips en advies, maar gaf mij ook voldoende ruimte  om mijn eigen gevoel en idee bij de woningen te kunnen volgen. Ook kreeg ik de beschikking over zijn netwerk van specialisten.

Ik kan Maarten dan ook zeker aan iedereen aanbevelen. Zijn persoonlijke en open benadering zorgen voor een prettige zoektocht. Uiteraard heeft zijn inzet dan ook tot een succesvolle aankoop geleid.

Tycho van der Wiel

01-12-2019, Rotterdam

Wil je even nog via deze weg laten weten dat ik echt supergoed geholpen ben door je. Je kennis van zaken, flexibiliteit en open houding heeft ervoor gezorgd dat alles netjes op tijd is gelukt. Nogmaals dank, we keep in touch! Groetjes, Ilker.
Ilker Sevdi

19-11-2019, Rotterdam

Maarten heeft mij snel en goed geholpen bij de aankoop van mijn woning. Als je een makelaar zoekt, moet je hem hebben. Aardige kerel die veel voor je regelt.

Ramon van Benthem

29-10-2019, Rotterdam