Select Page

Referenties

Aanbevelingen via Google

5.0/5.0

Uit 77 reviews

Aanbevelingen via Funda

9.2/10

Uit 45 reviews

Aanbevelingen via Facebook

5.0/5.0

Uit 12 reviews

Wat zeggen klanten over Aan de Maas?

Wij hadden een huis bezichtigd op een vrijdag die we graag wilden kopen. De deadline was meteen maandag. We hadden nog geen aankoopmakelaar ingeschakeld. Op de zelfde dag ging ik op zoek naar een aankoopmakelaar en heb Maarten zo via Google gevonden. Ik heb mijn situatie aan Maarten uitgelegd en ook mijn angst over het overbieden in deze overspannen markt.

Hij is meteen voor ons aan de slag gegaan, het voelde meteen goed en erg persoonlijk, zelfs in het weekend had ik via WhatsApp met hem contact. Met zijn hulp en professionaliteit hebben wij de winnende bod kunnen doen en zo zijn we dus in deze overspannen markt toch een huis kunnen bezitten.

Maarten is een professionele gezellige aankoopmakelaar die met je meedenkt en doet zijn best! Ik kan hem iedereen dan ook aanraden die op zoek is naar aankoopmakerlaar!

Sam Hemadi

Wij hebben ons toekomstige huis laten taxeren door Aan de Maas Makelaardij. Maarten heeft ons snel geholpen en een top rapport geleverd!
Michelle Gehrig

Maarten was geweldig om mee te werken. Hij was zeer communicatief, meedenkend en deed zijn uiterste best om ons te ondersteunen in het proces. Dat was ook te zien aan de resultaten. Alles was heel gemakkelijk, en verliep vlot. Een grote hulp in wat toch al een vermoeiend en soms stresserend proces is.
Judith Claassen

Persoonlijke, prettige benadering, en vol met goede informatie die er toe heeft geleid dat we ons mooie huis hebben gevonden.
Mingue

Werken voor je geld… Dat doet hij zeker!!
Maarten van Aan de Maas Makerlaardij heeft ons begeleid bij de verkoop van onze woning en het kopen van een woning. Alleen je eigen woning verkopen…. Pfoeee! Daar komt veel meer bij kijken. Maarten heeft ons ook daarbij begeleid. Hij is altijd bereikbaar en als hij een telefoontje mistte, belde hij ons altijd terug. De samenwerking met de groepsapp werkte ook heel fijn. Zo bracht hij ons altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De contacten en de korte lijnen die hij heeft, heeft ons ook zeker geholpen. Hij handelt snel en daardoor kon ons huis snel, maar ook goed verkocht worden. Zeker een aanrader wil je de juiste begeleiding hebben!!
Janice Doesburg

Maarten is naast een gezellig contact een uitstekende adviseur met in-depth kennis van de huizenmarkt. We hebben het ontzettend prettig ervaren hoe proactief hij te werk Maarten is een hele aimabele, benaderbare, vlotte aankoopmakelaar die ons heeft geholpen met de aankoop van ons droomhuis! Hij hanteert absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en schroomt conform Rotterdamse inslag niet zijn handen uit de mouwen te steken op de juiste momenten. Twijfel dus niet om hem in te schakelen…:)
Dank Maarten!!
Kristian van Zanen

Maarten is naast een gezellig contact een uitstekende adviseur met in-depth kennis van de huizenmarkt. We hebben het ontzettend prettig ervaren hoe proactief hij te werk ging en alles in goede banen heeft geleid voor ons, inclusief nazorg. Hij heeft ons gedurende het gehele proces een gevoel van vertrouwen gegeven, wat natuurlijk erg fijn is bij zo’n belangrijke aankoop.
Paul Ruijs

Fijn contact, snelle respons en professionele en gedegen taxatie.
Nik Noordermeer

Maarten heeft recent ons huis getaxeerd, we konden op korte termijn een afspraak maken en het rapport hadden we snel in bezit. Goede en vriendelijke service!
Mireille Tuit

Maarten heeft ons geholpen met de aankoop van een woning in deze oververhitte woningmarkt en heeft dat op een uitstekende manier gedaan.
Maarten is altijd vlot in de communicatie en staat voor je klaar wanneer dit nodig is. Er was altijd een moment te vinden voor en 2e kijkmoment. Hij neemt hier de tijd voor en kan goed adviseren ten aanzien van een reëel bod. Ondanks een oververhitte woningmarkt met veel bezichtigen en drukte geeft Maarten je wel de ruimte waar dit mogelijk is.
Kortom heeft Maarten meermaals laten zien dat hij een kundige makelaar is en de Rotterdamse huizenmarkt goed kent.
Hetgeen heeft dan ook geleidt tot het aankopen van een fantastische woning!
Ik zou Maarten aan iedereen willen aanraden.
Marco Hartings

Maarten beschikt over brede vakkennis, schakelt snel en handelt altijd in het belang van zijn klant. Mede door zijn realistische aanpak en zeer sterke sociale en communicatieve vaardigheden is het gelukt om onze eerste woning te kopen. Kortom: Uitstekende aanpak!
Bas Dikkers

Maarten heeft mij geholpen met de aankoop van mijn huis. De communicatie is heel fijn verlopen, er werd snel gereageerd en de feedback die ik ontving op de huizen die ik wou bezichtigen was volledig en van grote waarde.
Hiernaast heeft hij mij ook nog bijgestaan en geadviseerd bij het hele proces rond de koop en kan ik hem nu na de verkoop nog steeds contacten als er iets niet duidelijk is, wat voor mij van heel veel waarde is.
Ik zou Maarten dan ook zeker aanbevelen als aankoopmakelaar in de huidige markt waar hij veel kennis van heeft.
Stefan van Hoffe

Maarten heeft ons fantastisch geholpen met zowel aankoop als verkoop. Mooie brochure, duidelijke communicatie, en goede begeleiding van het verkoopsprocess!
Brent Bodenhorst

Het aankoop proces is dankzij Maarten goed verlopen. Ik heb snel een huis weten te bemachtigen en ook in het proces erna heeft Maarten goed geholpen. Communicatie is snel en prettig.
Manon Hoogendoorn

Maarten van Aan de Maas Makelaardij heeft ons goed begeleid bij de aankoop van onze eerste woning in Rotterdam. Er komt veel op je af en er moet in hele korte tijd veel keuzes gemaakt worden op deze hectische huizenmarkt. Maarten heeft ons goed geholpen bij het voorzien van alle informatie, extra uitleg en het controleren van alle stukken. Wij raden Aan de Maas Makelaardij zeker aan!
Jeroen Kozijnsen

Maarten is een hele goede makelaar. Hij regelt de zaken tot in de puntjes, houdt actief contact. Hij is beleefd, voorkomend en vriendelijk. Hij heeft ons op realistische wijze begeleid en heeft ook op eerlijke manier zaken met ons gedaan.
Hans van de Velde

Ik was super blij met Maarten als aankoopmakelaar! Hij heeft mij goed kunnen helpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Hij reageert snel en ik vond de communicatie erg fijn. Ik wist vrij weinig over alles wat erbij kwam kijken bij het kopen van een huis, Maarten kon mij overal goed over informeren of dingen adviseren. Dankjewel!!
Naomi He-Ji

Goed en gemakkelijk contact, professioneel tijdens bezichtigen en schakelt snel bij vragen. Maarten denkt met je mee en geeft gedegen advies.
Liesbeth van Tongeren

Zojuist ons eerste huis gekocht! Maarten is een erg bekwame makelaar die goed meedenkt. Voldoet in zijn ogen een huis niet aan de eisen of is de prijs/kwaliteit verhouding niet naar behoren dan zegt hij dit. Ook denkt hij mee over een mogelijke overbiedingsprijs. Wij raden hem dan ook ten zeerste aan als je op zoek bent naar een betrokken en goed bereikbare makelaar. Zonder Maarten hadden we ons droomhuis nooit kunnen kopen, Maarten bedankt!
Ilse Barendregt

Maarten van Aan de Maas Makelaardij was echt fantastisch! Hij maakte het koopproces zo snel, gemakkelijk en efficiënt dat we niet gelukkiger kunnen zijn. Het kopen van een huis is een lang proces, maar hij slaagde erin om alles zo goed en duidelijk uit te leggen, dat we op geen enkel punt van het proces twijfels of onzekerheid hadden. De extra service om hem altijd via Whatsapp beschikbaar te hebben was ook geweldig en stelde ons echt op ons gemak wanneer we een vraag hadden of meer verduidelijking nodig hadden. Ik zou Maarten voor iedereen aanbevelen en in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten!

Lynette van der Giessen

Verry happy with Maarten’s Service!
Before deciding to contact maarten I talked to three other Rotterdam based makelaars. Maarten was by far the most approachable and the only one where i could get a direct line at all times. No long scheduling processes.. He has a good nework in place and established good contact with the selling party quickly. He did the magic and I walked out with the house I am happy in now. If you are looking for personalized service at a fair price (and the quarantee to get the house you want!), i’d recommend him!

Tina Röhricht

Maarten from Aan de Maas Makelaardij was absolutely fantastic! He made the buying process so quick, easy and efficient that we couldn’t be happier. It’s a long process but he managed to explain everything so well and clearly, that we had no doubt or uncertainty at any point of the process. The extra service of having him available via Whatsapp at all times was also great and really put our minds at ease whenever we would have a question or needed things to be more clear. Would recommend Maarten for everyone and definitely use his services again! 5/5!

T.J. Savela

De marktkennis op appartementen in de huidige markt is niet te doen. Er staat zoveel druk op de markt dat dit bijna niet te voorspellen is. Maar Maarten heeft goed geadviseerd in de verkoopprijs van de woning. We hebben veel animo van echt serieuze kopers gehad en goed verkocht.

Verder heb ik van veel omstanders (zoals buren en vrienden) complimenten gehad over onze makelaar. En dan snap ik ook volledig: Maarten is een vriendelijke en toegankelijke makelaar, die erg kundig is in zijn werk. Ik zou hem zeker aanraden voor zowel het aankopen als het verkopen van je huis.

Daphne Dalpis

Maarten is een super fijne makelaar die ons met zowel de aan- als verkoop heeft geholpen. Hij nam de leiding in het verkoopproces maar was daarin erg open en transparant naar ons, een erg fijne manier van communiceren. We zijn hem ontzettend dankbaar voor de vlotte en soepele verkoop!
Kelly van Gendt

Zeer professionele ondersteuning ervaren bij het aankoopproces, Maarten had het juiste netwerk/kennis van zaken/dacht graag mee en heeft mij van begin tot eind van het traject op een prettige en professionele manier bij gestaan. Ook na afloop stond hij mij graag tewoord voor enkele vragen. Ik kan hem dan ook zeker aanbevelen.
Soufiyan Touw

Maarten heeft mij en mijn vriendin geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis.
Voor mij was dit de eerste keer dat ik een huis kocht en was best wel zoekende, ook gezien de huidige woningmarkt en druk die erop ligt.
Danzij Maarten zijn uitstekende begeleiding en kennis van zaken is het ons gelukt om ons droomhuis te vinden.

Nu gaat Maarten ook het huis van mijn vriendin verkopen en verwacht dat dit net zo vlekkeloos zal verlopen als de aankoop van ons nieuwe huis.

Julius Klaus

Maarten van Aan de Maas makelaardij als aankoopmakelaar gehad. Fijne, eerlijke en nuchtere man die een goed beeld heeft van wat er speelt op de markt en duidelijk advies geeft.
Charlotte van den Boogaart

Bij de aankoop van ons huis zijn we enorm goed, vriendelijk en professioneel geholpen door Maarten van Aan de Maas Makelaardij. Hij heeft ons vanaf het eerste gesprek op persoonlijke en toch professionele manier geholpen op de gekke woningmarkt in Rotterdam anno nu. Door zijn handige kennis van de gang van zaken en de markt hebben wij nu ons droomhuis gekocht voor een prijs waar wij erg tevreden mee zijn! Oprecht, persoonlijk en benaderbaar zijn woorden die in me opkomen als ik aan het traject met Aan de Maas Makelaardij denk.
Thomas van de Velde

Zomer 2020 – Corona tijd – en ik moest mijn woning verkopen. Mijn keuze voor de begeleiding hierbij viel op Maarten Voorhorst en dat was een goede beslissing. Maarten begreep mijn wensen en hij had binnen korte tijd een koper gevonden. Ik ben tevreden over de prijs die Maarten wist te behalen.
Maarten is sympathiek en begripvol in de omgang en de communicatie ging vlot. Op alle vragen die ik had kwam snel een antwoord.
Het was voor mij een spannende actie en als ik nu terugkijk is het precies naar wens verlopen.
Ik kan Maarten alleen maar aanraden en wens hem alle succes voor de toekomst
Ursula Teuber

Maarten is een uitstekende Makelaar. Ik kende niet veel regels voor het kopen van een huis en hij hielp me ze te begrijpen en de juiste beslissing te nemen. Hij begreep precies wat ik zocht en hielp me het juiste huis te kopen volgens mij wensen. Maarten zou ik van harte aanbevelen voor zijn efficiënte en professionele service.TOP
Shah Kroes

Al na twee bezichtigingen hebben wij een woning kunnen kopen! Maarten denkt goed mee en heeft veel ervaring met de woningmarkt. Vanaf het begin heeft hij ons goed begeleid en ons continu voorzien van goede adviezen. Tijdens een bezichtiging weet hij waar naar gekeken moet worden en verschaft hij belangrijke informatie die belangrijk kunnen zijn voor het uitbrengen van een passend bod.
Jacky Ly

Maarten heeft ons ontzettend goed geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft veel kennis van de markt en heeft een goed netwerk. Het is heel fijn dat hij goed bereikbaar is. Maarten is communicatief sterk en denkt altijd met je mee. We hebben er geen moment spijt van dat we een aankoopmakelaar in de hand hebben genomen, het heeft ons juist heel veel gebracht. Een aanrader!
Niki Davidse

Toen ik een woning zocht in het centrum van Rotterdam, heb ik Maarten ingeschakeld als aankoopmakelaar. Het is op dit moment zeer lastig om in de overspannen woningmarkt een woning te vinden, en al helemaal in Rotterdam. Dankzij Maarten is het toch gelukt. Hij is zeer professioneel en heeft voor mij de aankoop succesvol afgerond tegen de juiste prijs. Prettig is ook dat Maarten goed bereikbaar is en snel reageert. Het is wat mij betreft oprecht aan te raden om Maarten als aankoopmakelaar in te schakelen!

Dr. Sulphen

Ik heb gekozen voor aan de Maas Makelaardij en dit is de beste keus die ik heb genomen, binnen een paar weken heb ik een woning kunnen kopen in de buurt die ik wilde en tegen een hele goede prijs. Dit allemaal dankzij Maarten, van aan de Maas Makelaardij die door zijn kennis en contacten binnen de woningmarkt en uitstekende onderhandeling de perfecte woning voor mij heeft kunnen bemachtigen.
De samenwerking met Maarten van aan de Maas Makelaardij heb ik als zeer prettig ervaren. Hij stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en bij het bezichtegen heeft Maarten een goede kijk op de staat van de woning.
Bedankt aan de Maas Makelaardij en als ik ooit mijn woning ga verkopen zullen jullie zeker mijn verkoop makelaar worden!

Cian O'Mahony

Maarten van Aan de Maas Makelaardij heeft ons zeer goed geholpen bij het aankopen van een woning in deze oververhitte huizenmarkt ( welk bod is realistisch, is de woning prima of moet er een bouwinspectie komen etc). Maarten kent de huizenmarkt in Rotterdam erg goed en heeft een duidelijk beeld van wat er gemiddeld gevraagd wordt in de regio, niet geheel onbelangrijk bij het kopen van een huis. Met zijn kennis, ervaring en netwerk hebben wij een huis gekocht volledig naar wens en op de locatie die wij voor ogen hadden. Dat is best een klus in deze huidige markt.
Erg handig was ons Whatsapp groep voor het delen van linkjes & informatie. Verder heeft hij aanvullend ook goed geholpen bij het vinden van een hypotheekadviseur, bouwinspecteur en taxateur en doorliep hij rapporten/documenten met ons, indien nodig was.
Ik was eerst beetje sceptisch om een makelaar in te zetten maar het is absoluut van toegevoegde waarde geweest en heb geen moment spijt gehad.

Luam O'Mahony

De samenwerking met Aan de Maas Makelaardij, vertegenwoordigd door Maarten, was erg efficient en prettig. Maarten was nagenoeg 24/7 bereikbaar voor vragen, overlegjes en het delen van interessante woningen. Gezien de sterke verkopersmarkt in Rotterdam heeft Maarten ons goed meegenomen in zijn gedachten over hoe te bieden en succesvol te zijn in deze markt. Ook de kennis die Maarten met zich mee brengt vanuit het taxateurschap en waarop te letten bij het maken van een bod heeft geholpen. Na 2 woningen te hebben bezichtigd met Aan de Maas was het bij de tweede woning raak. Samen hebben we een bied-strategie bedacht en dit was succesvol. Mede door het goede contact wat werd onderhouden door Maarten met de verkopend makelaar. Daarna heeft Aan de Maas, op ons verzoek, een Notaris en Taxateur aangeraden welke beide naar tevredenheid. Al met al een erg soepele ervaring en een partij waar ik in de toekomst zeker weer mee in zee zou gaan.

Kevin Veenman

Een prettige samenwerking met Maarten ervaren in de verkoop van ons huis.
Hij was goed bereikbaar en communiceerde steeds helder en duidelijk.
Een bijzonder object, midden in een scheiding en een uitdagende koper.
Hij heeft alles in meer dan goede banen weten te leiden met een koel hoofd en warm hart.
Een aanrader !

Laura van Santen

Maarten heeft mij als aankoopmakelaar erg goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning. In deze overspannen woningmarkt hield hij het hoofd koel en voorzag mij goed van tips en advies, maar gaf mij ook voldoende ruimte  om mijn eigen gevoel en idee bij de woningen te kunnen volgen. Ook kreeg ik de beschikking over zijn netwerk van specialisten.

Ik kan Maarten dan ook zeker aan iedereen aanbevelen. Zijn persoonlijke en open benadering zorgen voor een prettige zoektocht. Uiteraard heeft zijn inzet dan ook tot een succesvolle aankoop geleid.

Tycho van der Wiel

Maarten heeft mij geholpen mijn woning te verkopen. Ondanks lastige omstandigheden bleef hij flexibel, vriendelijk, transparant en kordaat handelen. Maarten is een aardige en slimme vent.
Jelle Ris

Erg blij met hoe Maarten het aankoopproces van onze woning heeft begeleid. Van het aandragen van woningen tot de bezichtigingen en de uiteindelijke (zeer snelle!) aankoop, zeer tevreden. Maarten is goed bereikbaar en flexibel waardoor snel schakelen mogelijk is, en met zijn deskundigheid konden we tot een goed bod komen. Aanrader!
Raquel Naus

Zeer vakkundige makelaar, kent de markt en geeft waardevol advies. Absolute aanrader!
Raoul Tan

Maarten is erg service gericht, en heeft me goed begeleid bij het kopen van mijn huis in Rotterdam. Hij denkt mee, doet gedegen onderzoek en geeft professioneel advies. Daarnaast heeft hij me goed geholpen bij het vinden van een financieel adviseur, een taxatie makelaar en de notaris. Ook na de aankoop was hij goed bereikbaar voor aanvullend advies. Absoluut een goede ervaring!

Geeke hengst

Maarten had voor ons een taxatie gedaan. Dat was allemaal snel geregeld, hij hielp ook met stukken die we nodig hadden opvragen. En de prijs was heel schappelijk vergeleken met andere taxateurs. Zeer tevreden dus

Hanna B.

Maarten heeft mij vakkundig geholpen met de aankoop van mijn huis. Een enorm spannend moment in mijn leven, en Maarten heeft mij hier fantastisch bijgestaan. Ik kan hem aan iedereen aanraden

Jim Walda

Wil je even nog via deze weg laten weten dat ik echt supergoed geholpen ben door je. Je kennis van zaken, flexibiliteit en open houding heeft ervoor gezorgd dat alles netjes op tijd is gelukt. Nogmaals dank, we keep in touch! Groetjes, Ilker.
Ilker Sevdi

Maarten heeft mij snel en goed geholpen bij de aankoop van mijn woning. Als je een makelaar zoekt, moet je hem hebben. Aardige kerel die veel voor je regelt.

Ramon van Benthem

Maarten heeft heel snel een uitstekende taxatie voor mij gedaan ,en bleek een prettige en enthousiaste makelaar. Een kundige en speedy service,dank je wel Maarten!
Marieke Blankenstein

Erg professionele en persoonlijke taxateur! Dik tevreden over de taxatie. Gaf tips en hielp ons met de stukken. Fijn dat het zo goed geregeld was!
Roland Versteeg