Referenties

Wat zeggen klanten over Aan de Maas?

De samenwerking met Aan de Maas Makelaardij, vertegenwoordigd door Maarten, was erg efficient en prettig. Maarten was nagenoeg 24/7 bereikbaar voor vragen, overlegjes en het delen van interessante woningen. Gezien de sterke verkopersmarkt in Rotterdam heeft Maarten ons goed meegenomen in zijn gedachten over hoe te bieden en succesvol te zijn in deze markt. Ook de kennis die Maarten met zich mee brengt vanuit het taxateurschap en waarop te letten bij het maken van een bod heeft geholpen. Na 2 woningen te hebben bezichtigd met Aan de Maas was het bij de tweede woning raak. Samen hebben we een bied-strategie bedacht en dit was succesvol. Mede door het goede contact wat werd onderhouden door Maarten met de verkopend makelaar. Daarna heeft Aan de Maas, op ons verzoek, een Notaris en Taxateur aangeraden welke beide naar tevredenheid. Al met al een erg soepele ervaring en een partij waar ik in de toekomst zeker weer mee in zee zou gaan.

Kevin Veenman

Een prettige samenwerking met Maarten ervaren in de verkoop van ons huis.
Hij was goed bereikbaar en communiceerde steeds helder en duidelijk.
Een bijzonder object, midden in een scheiding en een uitdagende koper.
Hij heeft alles in meer dan goede banen weten te leiden met een koel hoofd en warm hart.
Een aanrader !

Laura van Santen

Maarten heeft mij als aankoopmakelaar erg goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning. In deze overspannen woningmarkt hield hij het hoofd koel en voorzag mij goed van tips en advies, maar gaf mij ook voldoende ruimte  om mijn eigen gevoel en idee bij de woningen te kunnen volgen. Ook kreeg ik de beschikking over zijn netwerk van specialisten.

Ik kan Maarten dan ook zeker aan iedereen aanbevelen. Zijn persoonlijke en open benadering zorgen voor een prettige zoektocht. Uiteraard heeft zijn inzet dan ook tot een succesvolle aankoop geleid.

Tycho van der Wiel

Maarten heeft mij geholpen mijn woning te verkopen. Ondanks lastige omstandigheden bleef hij flexibel, vriendelijk, transparant en kordaat handelen. Maarten is een aardige en slimme vent.
Jelle Ris

Erg blij met hoe Maarten het aankoopproces van onze woning heeft begeleid. Van het aandragen van woningen tot de bezichtigingen en de uiteindelijke (zeer snelle!) aankoop, zeer tevreden. Maarten is goed bereikbaar en flexibel waardoor snel schakelen mogelijk is, en met zijn deskundigheid konden we tot een goed bod komen. Aanrader!
Raquel Naus

Zeer vakkundige makelaar, kent de markt en geeft waardevol advies. Absolute aanrader!
Raoul Tan

Maarten is erg service gericht, en heeft me goed begeleid bij het kopen van mijn huis in Rotterdam. Hij denkt mee, doet gedegen onderzoek en geeft professioneel advies. Daarnaast heeft hij me goed geholpen bij het vinden van een financieel adviseur, een taxatie makelaar en de notaris. Ook na de aankoop was hij goed bereikbaar voor aanvullend advies. Absoluut een goede ervaring!

Geeke hengst

Maarten had voor ons een taxatie gedaan. Dat was allemaal snel geregeld, hij hielp ook met stukken die we nodig hadden opvragen. En de prijs was heel schappelijk vergeleken met andere taxateurs. Zeer tevreden dus

Hanna B.

Maarten heeft mij vakkundig geholpen met de aankoop van mijn huis. Een enorm spannend moment in mijn leven, en Maarten heeft mij hier fantastisch bijgestaan. Ik kan hem aan iedereen aanraden

Jim Walda

Wil je even nog via deze weg laten weten dat ik echt supergoed geholpen ben door je. Je kennis van zaken, flexibiliteit en open houding heeft ervoor gezorgd dat alles netjes op tijd is gelukt. Nogmaals dank, we keep in touch! Groetjes, Ilker.
Ilker Sevdi

Maarten heeft mij snel en goed geholpen bij de aankoop van mijn woning. Als je een makelaar zoekt, moet je hem hebben. Aardige kerel die veel voor je regelt.

Ramon van Benthem

Maarten heeft heel snel een uitstekende taxatie voor mij gedaan ,en bleek een prettige en enthousiaste makelaar. Een kundige en speedy service,dank je wel Maarten!
Marieke Blankenstein

Erg professionele en persoonlijke taxateur! Dik tevreden over de taxatie. Gaf tips en hielp ons met de stukken. Fijn dat het zo goed geregeld was!
Roland Versteeg