Prins Mauritsstraat 14

3116 GG Schiedam

€475.000 k.k.

 

Omschrijving

Een royale zeven kamer eengezinswoning in de populaire wijk Nassau kwartier. De woning is zeer ruim (circa 189m²) en is voorzien van vijf slaapkamers en twee badkamers. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke woonwijk met scholen, parken en het historische centrum van Schiedam nabij. De bereikbaarheid is goed met openbaar vervoer in de directe omgeving en de uitvalswegen (A4/A13/A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken.<br />

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs €457.000 k.k
Vraagprijs per m²

€20513

Status verkocht

 

Soort appartement Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1908
Specifiek Gestoffeerd

 

Wonen 189m²
Perceel 120m²
Gehele inhoud 625m³

 

 

Aantal kamers 7 kamers
Aantal badkamers 2 x badkamer, 2 x aparte toilet
Badkamervoorzieningen Ligbad x2 en toilet en douche
Aantal woonlagen 3 woonlagen

 

Huidig energielabel C-label
Verwarming CV-Ketel
Warm water CV-Ketel

Veel gestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en adviseert je bij het kopen van een huis. Hij of zij helpt bij het zoeken naar geschikte woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. De aankoopmakelaar regelt bezichtigingen en beoordeelt de staat van de woning, inclusief eventuele bouwkundige gebreken. Tijdens de prijsonderhandelingen vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen om een zo gunstig mogelijke prijs te bereiken. Ook verzorgt de aankoopmakelaar het papierwerk en juridische zaken, zoals het controleren van de koopovereenkomst. Tot slot biedt de makelaar ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten, die hij of zij levert en de regio waarin je zoekt. Gemiddeld betaal je een vast bedrag tussen de Euro 1.500 en Euro 4.000 of een percentage van de aankoopprijs, meestal tussen 1% en 2%. Sommige makelaars werken ook op basis van no cure no pay, waarbij je alleen betaalt als je daadwerkelijk een woning koopt. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de manier van betalen.

Kan ik met mijn overwaarde een ander huis kopen?

Ja, je kunt met de overwaarde van je huidige woning een ander huis kopen. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopprijs van je huis en de resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je gebruiken als eigen inbreng bij de aankoop van een nieuw huis. Dit kan helpen bij het verkrijgen van een gunstigere hypotheek. Het is raadzaam om met een financieel adviseur te overleggen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230