Referenties

Aanbevelingen via Google

5.0/5.0

Uit 77 reviews

Aanbevelingen via Funda

9.2/10

Uit 45 reviews

Aanbevelingen via Facebook

5.0/5.0

Uit 12 reviews

Wat zeggen klanten over Aan de Maas?

Semir Dahha
Semir Dahha
Maarten is professional and diligent. He give me all the tools and assistance I needed to succesfully buy a house in the city center of Rotterdam for a reasonable price in a very difficult market. Through his knowledge and instinct he made sure I focussed on the right appartments. His network was extensive which also helped my navigate the purchasing process. 10/10 would recommend Maarten and use him again in the future.
Esther Nieboer
Esther Nieboer
Maarten heeft mij al twee keer geholpen met het aankopen van een huis en is nu ook aan de slag met het verkopen van mijn huidige huis. Hij is zeer professioneel, reageert snel en is gewoon heel handig in makelaarsland. Zowel met onderhandelen, het bieden als in de communicatie. Ik zou Maarten als makelaar zeker aanraden!
Sebastiaan van der Vliet
Sebastiaan van der Vliet
Voor de aankoop van een oud pand vonden wij een aankoopmakelaar noodzakelijk. Maarten heeft goed advies gegeven over de stappen die noodzakelijk zijn om een pand te kopen wat niet dertien-in-een-dozijn is en wat een zo goed mogelijk bod is. Hij was goed bereikbaar en stond altijd klaar voor deskundig overleg.
Miep
Miep
Zeer kundig/professioneel en erg gemakkelijk in de communicatie! Zeker een aanrader. Goed vooronderzoek gedaan en zowel vooraf, tijdens en na het verkoop/aankoopproces tevreden over deze makelaar.
R Sima
R Sima
Mijn man en ik zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Maarten. Binnen een week, nav de eerste bezichtiging samen met Maarten, hadden wij ons huis al gekocht! Tijdens de bezichtiging lette hij op zaken, waar wij niet zo snel aan hadden gedacht. Hij stelde zich pro-actief op en stelde de juiste vragen. Wij kregen hierdoor het gevoel dat we sterk in onze schoenen stonden. Ook na de bezichtiging gaf hij de juiste tips waardoor wij dezelfde avond, na het uitbrengen van het bod, te horen kregen dat het huis aan ons was verkocht. Erg fijn dat hij dan ook tips gaf mbt het uitbrengen van een bod. Wat verder prettig is, is dat Maarten er geen moeite mee heeft om alles duidelijk (zelfs een paar keer) en in makkelijke taal uit te leggen. Wij hadden hiervoor geen ervaring met het kopen van een woning, maar door alle uitleg die Maarten geduldig gaf konden we alles makkelijker begrijpen en snel schakelen. Tijdens de oplevering stelde hij ook weer de juiste vragen en ging hij alles na tot in de details. Wij kunnen dan ook oprecht stellen dat het zonder Maarten niet was gelukt om op zo’n korte termijn onze droomhuis te kopen. Hier zijn we hem erg dankbaar voor!
Christel Maurmair
Christel Maurmair
Super goed geholpen tijdens het koop proces door Maarten! Er werd meegedacht en gekeken naar de woningen die ik vond en uiteindelijk MIJN huis gevonden! Altijd bereikbaar wanneer ik vragen had. Alles als zeer prettig ervaren!
Jelle Ris
Jelle Ris
Maarten is een makelaar die echt voor zijn klanten gaat. Hij is goed bereikbaar, attent, een prettige persoonlijkheid, kan snel schakelen en schroomt niet om zijn nek voor zijn klanten uit te steken. Hij was bij het proces zeer betrokken en was ge- en bedreven in de communicatie en het onderhandelen met de verkopende partij. Echt super.
Robert-Jan Touw
Robert-Jan Touw
Heel fijn samenwerken met Maarten. Geeft deskundig advies en is niet te beroerd een stapje extra te zetten. Ik kijk met plezier terug op het gehele verkoopproces. Zijn courtage is goed. Aanrader!
Jan
Jan
Via Maarten binnen no-time ons droomhuis gevonden. Fijne begeleiding, een goed netwerk met andere professionals en voor ons een fantastisch resultaat!