Welkom bij Aan de Maas Makelaardij – Uw expert in Rozenburg, Rotterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in het bruisende stadsdeel Rozenburg, Rotterdam? Zoek niet verder! Aan de Maas Makelaardij staat klaar om je te begeleiden bij de aankoop of verkoop van je woning. Onze ervaren makelaars helpen je graag bij het realiseren van jouw vastgoeddromen.

Waarom kiezen voor Aan de Maas Makelaardij als makelaar in Rozenburg?

  • Specialist in Rozenburg: Met onze diepgaande kennis van Rozenburg en haar lokale vastgoedmarkt, kunnen wij je het beste adviseren over de huidige trends en prijzen.
  • Aankoopmakelaar in Rotterdam: Zoek je een droomhuis in Rotterdam? Onze deskundige aankoopmakelaars staan voor je klaar om jouw wensen te vervullen. Wij vinden de ideale woning voor jou.
  • Verkoopmakelaar in Rotterdam: Wil je jouw woning in Rotterdam verkopen? Wij nemen alle zorgen uit handen. We zorgen voor een soepele en succesvolle verkoop.
  • Huis laten taxeren: Bij Aan de Maas Makelaardij ben je aan het juiste adres voor een professionele en nauwkeurige taxatie van jouw woning. Deze taxaties worden gevalideerd door het NMWI.

Meer over Rozenburg

Rozenburg is eigenlijk geen wijk in Rotterdam. Het is namelijk een apart dorp, dat sinds 2010 deel uitmaakt van de gemeente Rotterdam. Vóór 2010 was Rozenburg een zelfstandige gemeente. Het dorp Rozenburg ligt op een eiland tussen de Nieuwe Maas en het Calandkanaal en heeft zijn eigen geschiedenis en identiteit.

Rozenburg kan echter worden beschouwd als een relatief oude plaats in vergelijking met sommige andere delen van Rotterdam. Het heeft namelijk een lange geschiedenis heeft die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een dorp met een mix van oude en nieuwere woningen en voorzieningen. De omliggende wijken van Rotterdam, zoals Hoogvliet en Pernis, kunnen daarentegen als nieuwer worden beschouwd. Deze wijken zijn voornamelijk ontstaan in de tweede helft van de 20e eeuw, terwijl Rozenburg al veel langer bestaat.

Woningaanbod Rozenburg Rotterdam

Het heeft een gevarieerd woningaanbod, dat bestaat uit verschillende typen woningen, waaronder:

  1. Eengezinswoningen: Dit zijn vrijstaande, geschakelde of rijtjeshuizen die geschikt zijn voor gezinnen of mensen die meer ruimte en privacy nodig hebben.
  2. Appartementen: Rozenburg heeft ook een aantal appartementencomplexen met verschillende grootte en faciliteiten. Deze zijn vooral populair bij singles, jonge koppels of ouderen die op zoek zijn naar een kleinere woning met minder onderhoud.
  3. Seniorenwoningen: Er zijn ook speciale woningen beschikbaar voor ouderen, ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen en een gemeenschap te creëren voor ouderen.
  4. Huurwoningen: Naast koopwoningen zijn er ook huurwoningen beschikbaar in Rozenburg. Deze kunnen particulier verhuurd worden of worden aangeboden via woningcorporaties.

De woningprijzen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de grootte van de woning, en de voorzieningen die beschikbaar zijn in de omgeving. Rozenburg is gunstig gelegen ten opzichte van de haven van Rotterdam en heeft goede verbindingen met de omliggende steden en snelwegen, wat het tot een aantrekkelijke woonplaats maakt voor mensen die in de regio werken.

Voor het meest actuele woningaanbod in Rozenburg raad ik aan om contact op te nemen met lokale makelaars of woningwebsites die woningen in de regio aanbieden. Deze bronnen kunnen u voorzien van de meest recente informatie over beschikbare woningen, prijzen en specifieke voorwaarden.

Over de eigenaar – makelaar in Rozenburg Rotterdam

Maarten Voorhorst is een makelaar in Rotterdam en de eigenaar van Aan de Maas Makelaardij. Hij is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar in Rotterdam. Daarnaast treedt hij ook op als onafhankelijk gecertificeerd taxateur. Maarten is een makelaar met vele jaren ervaring, een goede onderhandelaar en altijd bereikbaar.

Makelaar Rozenburg – Contact opnemen

Heb je vragen over het kopen, verkopen of taxeren van een woning met een makelaar in Rozenburg Rotterdam? Onze deskundige makelaars staan voor je klaar om je te helpen!

Aan de Maas Makelaardij

Logo Aan de Maas Makelaardij
Kleinpolderkade 13
Stationsplein 45,
Rotterdam 3043 CX
Netherlands
Phone: 06 – 47 516 118
Secondary phone: 010 – 34 14 230
Email: info@aandemaasmakelaardij.nl
URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/

Wacht niet langer en vertrouw op Aan de Maas Makelaardij – Jouw Makelaar in Rozenburg, Rotterdam! Laat ons je begeleiden op de weg naar een succesvolle vastgoedtransactie.

Andere relevante blogs