Aan de Maas Makelaardij – Uw betrouwbare partner in Rotterdam Zuid

makelaar Rotterdam Zuid

Makelaar Rotterdam Zuid

Welkom bij Aan de Maas Makelaardij, dé makelaar voor al uw verkoop-, aankoop- en taxatiebehoeften in Rotterdam Zuid. Wij zijn trots om ervaren professionals te zijn in de vastgoedmarkt van deze prachtige stad.

Verkoopmakelaar in Rotterdam Zuid

Bent u van plan om uw woning in Rotterdam Zuid te verkopen? Bij Aan de Maas Makelaardij staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk, zorgen we ervoor dat u de best mogelijke verkoopprijs ontvangt voor uw woning.

Aankoopmakelaar in Rotterdam Zuid

Op zoek naar uw droomwoning in Rotterdam Zuid? Onze ervaren aankoopmakelaars kennen de buurt als geen ander en helpen u graag bij het vinden van uw ideale thuis. We luisteren naar uw wensen, begeleiden u tijdens bezichtigingen, voeren prijsonderhandelingen en zorgen ervoor dat u met vertrouwen een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Onafhankelijk taxateur

Naast onze makelaarsdiensten bieden we ook onafhankelijke taxaties aan. Of het nu gaat om een aankoop, verkoop, hypotheekaanvraag of een andere reden, onze gecertificeerde taxateurs leveren nauwkeurige en betrouwbare taxatierapporten die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze taxatierapporten zijn gevalideerd door het NWWI.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail:

Aan de Maas Makelaardij

Logo Aan de Maas Makelaardij
Kleinpolderkade 13
Stationsplein 45,
Rotterdam 3043 CX
Netherlands
Phone: 06 – 47 516 118
Secondary phone: 010 – 34 14 230
Email: info@aandemaasmakelaardij.nl
URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/

We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw woonwensen werkelijkheid te maken!

Over de eigenaar – makelaar in Rotterdam

Maarten Voorhorst is een makelaar in Rotterdam en de eigenaar van Aan de Maas Makelaardij. Hij is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar in Rotterdam. Daarnaast treedt hij ook op als onafhankelijk gecertificeerd taxateur. Maarten is een makelaar met vele jaren ervaring, een goede onderhandelaar en altijd bereikbaar.

Andere interessante blogs