Aan de Maas Makelaardij – Uw betrouwbare makelaar in Rotterdam Noord

makelaar Rotterdam Noord

Verkoopmakelaar en Aankoopmakelaar in Rotterdam

Welkom bij Aan de Maas Makelaardij, uw deskundige partner voor al uw vastgoedbehoeften in Rotterdam Noord. Als makelaar in Rotterdam Noord zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop als de aankoop van woningen. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons betrokken team van professionals, streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Verkoopmakelaar Rotterdam

Bent u van plan om uw woning in Rotterdam Noord te verkopen? Wij staan voor u klaar! Onze ervaren verkoopmakelaars begeleiden u stap voor stap door het verkoopproces. Van het bepalen van een realistische vraagprijs tot het effectief in de markt zetten van uw woning, wij zorgen voor een soepele en succesvolle verkoopervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Huis kopen in Rotterdam Noord – Aankoopmakelaar Rotterdam

Op zoek naar uw droomhuis in Rotterdam Noord? Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij het vinden en aankopen van uw ideale woning. Met onze grondige kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk, kunnen wij u begeleiden naar de beste koopmogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, en zoeken actief naar woningen, die aan uw criteria voldoen. Neem vandaag nog contact op met de beste aankoopmakelaar in Rotterdam en laat ons u bijstaan in uw zoektocht.

Makelaar Rotterdam Noord – Contact opnemen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen en behoeften met betrekking tot vastgoed in Rotterdam Noord. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij uw vastgoedtransacties.

Telefoon: 010 – 3414230

E-mail: info@aandemaasmakelaardij.nl

Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Andere service gebieden

Veel gestelde vragen

Wanneer bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring wordt aanbevolen wanneer je een woning wilt kopen om mogelijke verborgen gebreken en de algehele bouwkundige staat te laten controleren. Dit helpt bij het verkrijgen van inzicht in eventuele kostbare reparaties of onderhoudswerkzaamheden op korte en lange termijn. Het biedt ook een objectieve basis voor onderhandelingen over de verkoopprijs en kan bijdragen aan een weloverwogen beslissing over de aankoop van een woning.

Huis te koop geen bezichtigingen, wat nu?

Als je huis te koop staat maar er zijn geen bezichtigingen, is het belangrijk om een aantal stappen te overwegen. Ten eerste is het verstandig om de presentatie van je woning te evalueren, inclusief foto’s en beschrijvingen in de advertenties. Zorg ervoor dat deze aantrekkelijk en nauwkeurig zijn om potentiële kopers aan te trekken. Ten tweede, controleer of de vraagprijs in lijn is met de markt en vergelijkbare woningen in de buurt. Soms kan een aanpassing van de vraagprijs nodig zijn om meer interesse te wekken. Daarnaast kan het nuttig zijn om met je makelaar te overleggen over andere strategieën zoals het verbeteren van de marketing of het organiseren van een open huis. Tot slot, overweeg de mogelijkheid om de woning tijdelijk van de markt te halen en later opnieuw te adverteren om een frisse start te maken.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in het begeleiden van kopers bij het aankoopproces van een woning. Hij of zij zoekt actief naar geschikte woningen die aan de wensen van de koper voldoen, onderhandelt namens de koper over de prijs en voorwaarden, en voert uitgebreide inspecties uit om eventuele verborgen gebreken te identificeren. Daarnaast adviseert de aankoopmakelaar over de juridische en financiële aspecten van de transactie, en zorgt ervoor dat het koopcontract en alle documentatie nauwkeurig worden afgehandeld.