Makelaar in Schiedam

Een makelaar in Schiedam zoeken

Makelaar Schiedam

Heeft u misschien een makelaar in Schiedam nodig? U heeft al een koophuis in Schiedam en u wilt gaan verhuizen. Of u wilt een nieuw huis kopen in Schiedam en wilt dat doen met professionele ondersteuning van een aankoopmakelaar. Dan kunt u Aan de Maas Makelaardij inschakelen om u te helpen.

Makelaar in Schiedam – Aan de Maas Makelaardij

Bij Aan de Maas Makelaardij hebben we een grote passie voor vastgoed. Elke dag zijn wij bezig met het verbinden van mensen. Wij helpen mensen graag aan een (nieuwe) volgende woning. Ook zijn wij er voor u om uw huidige woning voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Wij ontzorgen u volledig en besparen u een hoop tijd, stress en zorgen. Ook als u een onafhankelijk taxatie advies nodig heeft, zijn wij de partij voor u.

Bij Aan de Maas Makelaardij werken we flexibel, snel en nauwkeurig

Telefoon    06-47516118

Het kopen van een huis doet u niet van 9 tm 5. Ziet u in het weekend uw droomhuis? Stuur dan een Whats App en we regelen razendsnel een bezichtiging voor u.

Aankoopmakelaar Schiedam

Als u een woning wilt kopen in Schiedam, komt er veel op u af. Ten eerste koopt de gemiddelde huizenkoper 1 of 2 woningen in zijn of haar leven. Voor een aankoopmakelaar is het kopen van een huis dagelijkse kost. Ten tweede komt er bij een huis kopen de nodige emotie om de hoek kijken. Als u eindelijk uw droomhuis heeft gevonden, bent u zeer waarschijnlijk super enthousiast. Het tonen van enthousiasme is echter tijdens het onderhandelen over de prijs van de aan te kopen woning niet verstandig. Met onze ervaring als aankoopmakelaar en objectiviteit helpen wij u graag aan uw droomwoning in Schiedam.

Bij de aankoop begeleiden wij u met:

 • Begeleiding van de bezichtigingen
 • Kadastraal onderzoek
 • Beoordelen VvE stukken en Akte van levering
 • Onderzoek naar milieu bepalingen
 • Beoordeling van de bouwkundige staat van de woning
 • Bouwtechnisch onderzoek
 • Deskundige waardebepaling van de woning
 • Strategische prijs onderhandelingen voeren
 • Controleren van koopovereenkomst
 • Op dag van transport begeleiding van inspectie van de woning
 • Het controleren van de notariële akte en nota van afrekening
 • Begeleiden notarieel transport (eigendomsoverdracht)
 • Nazorg, ook na transport is Aan de Maas uw Makelaar

Verkoopmakelaar Schiedam

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u het voornemen heeft om uw huis in Schiedam te verkopen. Ook in dit geval komt er veel op u af. Wat is uw huis waard? Is er al een woning taxatie geweest? Heeft u al een nieuw huis op het oog in Schiedam of daarbuiten?

Wat kunt u verwachten bij de verkoop van uw woning?

Bij de verkoop van uw huidige woning ondersteunt Aan de Maas Makelaardij u bij het gehele proces. Wij hebben een uitstekende kennis van de woningmarkt. Daarnaast weten we ook, omdat we een onafhankelijk taxateur in huis hebben, wat uw woning op dit moment waard is. Zo gaan we met een goede vraagprijs de onderhandelingen in. Wij adviseren u natuurlijk ook bij de onderhandelingen. De verkoopmakelaar van Aan de Maas Makelaardij is een geboren onderhandelaar. Wij verkopen uw huis tegen de best mogelijke prijs. Daarin vinden wij als verkoopmakelaar communicatie zeer belangrijk. Alle partijen weten op die manier precies, waar ze in het gehele verkoopproces aan toe zijn. Wij zijn een VBO makelaar, die alle opties inzet zoals: Funda, Jaap, VBO website en de eigen bedrijfswebsite. Dit doen we met als ultieme einddoel om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Huis laten taxeren

Bij Aan de Maas Makelaardij kunt u snel een betrouwbaar, NWWI gevalideerd taxatierapport voor uw huis afnemen. Gaat u op korte termijn verhuizen of wilt u een verbouwing laten uitvoeren? Dan is een taxatierapport al snel van belang. Door middel van een taxatierapport weet u precies wat uw toekomstige woning waard is. Of als u gaat verbouwen, weet u de meerwaarde na de verbouwing. Neem contact op met Aan de Maas Makelaardij voor een huis taxatie.

Woning kopen in Schiedam

Schiedam is volop in ontwikkeling en is ook qua wonen een bruisende stad. Er staan vele projecten voor nieuwbouw op stapel. Woont u al in Schiedam en bent u op zoek naar iets groters en iets nieuw? In Schiedam zijn er huizen in aanbouw op de volgende locaties: In de Buurttuin, Snellius singel 162, Dirkzwager, Het Stadsbad, Bij de Molen Schiedam, De nieuwe Kethelpoort, Wij Park, De Glasfabriek en Park Haga

Woning kopen

In Schiedam heb je meerdere woonwijken waar je met veel plezier kunt wonen. Hierbij een overzicht:

1. Groenoord

Groenoord is een groene wijk, waar het prettig wonen is in Schiedam. Het Beatrix Park en Thermen Holiday is dichtbij. Groenoord ligt in het noorden van Schiedam. Er bevinden zich talloze kinderopvangcentra in de wijk. Heeft u oudere kinderen dan is het Stedelijk Gymnasium Schiedam misschien wel een optie. Er is een speeltuin, een kinderboerderij en voldoende velden om te voetballen. Er zijn voldoende winkels met gratis parkeergelegenheid en Groenoord is goed bereikbaar met de auto en met het openbaarvervoer. In Groenoord wonen ruim 8800 mensen in 5000 woningen. Het is de perfecte wijk voor gezinnen met kinderen.

2. Schiedam Centrum

Steeds meer mensen vinden het aantrekkelijk om in het centrum van Schiedam te wonen. Er heerst altijd een gezellige in de historische binnen stad. Het woningaanbod bestaat uit kleine en grote grachtenwoningen, verbouwde pakhuizen en voormalige werkpanden. Er zijn ook mooie appartementen met een fabelachtig uitzicht over de grachten, lofts en penthouses met grote dakterrassen. Het mooie van wonen in de stad is dat alles op loopafstand is. Houdt u van uit eten gaan, een terrasje pakken of naar het theater of de bios gaan? U loopt de deur uit en u bent er zo goed als! In het centrum van Schiedam wonen ruim 4400 inwoners in ruim 2400 woningen.

3. Spaland en Sveaparken 

Deze vrij nieuwe wijk is gebouwd in Zweedse stijl. In deze wijk heeft de Zweedse Stedenbouwkundige gewerkt en veel aandacht besteed aan een groene, gezamenlijke openbare ruimte. De architectuur van de woningen heeft dus vele Zweeds accenten. Er is veel gedaan met verschillend hout, diverse kleur stellingen en hoekverdraaiingen en overhangende daken. In deze wijk wonen dus veel gezinnen met jonge kinderen in met name koopwoningen. In deze wijk vol tweeverdieners wonen ruim 8000 inwoners in 2100 woningen.

4. Woudhoek

De wijk Woudhoek is gebouwd tussen 1970 en 1990. U kunt daar hele gevarieerde soorten woningen tegenkomen. Het merendeel zijn eengezinswoningen. De laatste jaren wonen er steeds meer gezinnen met jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. Het aantal 65 plussers is in Woudhoek groter dan gemiddeld ten opzichte van de andere wijken in Schiedam. Dit komt door een groot verzorgingshuis in deze wijk. In deze wijk in Schiedam wonen ruim 7700 inwoners in bijna 3400 woningen, waarvan een groot deel van de bevolking tussen de 50 en 65 jaar oud is.

Andere wijken in Schiedam

Er zijn natuurlijk nog meer wijken in Schiedam, waar u een huis of een appartement zou kunnen kopen. Dat kan bijvoorbeeld in Schiedam West, Schiedam Oost, Schiedam Zuid, de wijk Kethel, wat een heel bijzonder plekje is in Schiedam en de wijk Nieuwland.

Contact Makelaar in Schiedam

Heeft u in Schiedam een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar nodig? Neem dan contact op met Aan de Maas Makelaardij. U kunt ons bereiken via:

Telefoon:    06-47516118
WhatsApp: 06-47516118
Vaste lijn:   010-3414230

E-mail:
info@aandemaasmakelaardij.nl