Een makelaar in Hoogvliet zoeken

makelaar Schiedam, makelaar in Schiedam

Heeft u misschien een makelaar in Hoogvliet vlak bij Rotterdam nodig? U heeft al een koophuis in Hoogvliet en u wilt gaan verhuizen. Of u wilt een nieuw huis kopen in Hoogvliet en dat doen met professionele ondersteuning. Dan kunt u Aan de Maas Makelaardij inschakelen om u te helpen.

Makelaar in Hoogvliet – Aan de Maas Makelaardij

Bij Aan de Maas Makelaardij hebben we een grote passie voor vastgoed. Elke dag zijn wij bezig met het verbinden van mensen. Wij helpen mensen graag aan een (nieuwe) volgende woning. Ook zijn wij er voor u om uw huidige woning voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Wij ontzorgen u volledig en besparen u een hoop tijd, stress en zorgen. Ook als u een onafhankelijk taxatie advies nodig heeft, zijn wij de partij voor u.

Bij Aan de Maas Makelaardij werken we flexibel, snel en nauwkeurig

Het kopen van een huis doet u niet van 9 tm 5. Ziet u in het weekend uw droomhuis? Stuur dan een Whats App en we regelen razendsnel een bezichtiging voor u.

Aankoopmakelaar Hoogvliet

Als u een woning wilt kopen in Hoogvliet, komt er veel op u af. Ten eerste koopt de gemiddelde huizenkoper 1 of 2 woningen in zijn of haar leven. Voor een makelaar is het kopen van een huis dagelijkse kost. Ten tweede komt er bij een huis kopen de nodige emotie om de hoek kijken. Als u eindelijk uw droomhuis heeft gevonden, bent u zeer waarschijnlijk super enthousiast. Het tonen van enthousiasme is echter tijdens het onderhandelen over de prijs van de aan te kopen woning niet verstandig. Met onze ervaring als aankoopmakelaar en objectiviteit helpen wij u graag aan uw droomwoning in Hoogvliet.

Bij de aankoop begeleiden wij u met:

 • Begeleiding van de bezichtigingen
 • Kadastraal onderzoek
 • Beoordelen VvE stukken en Akte van levering
 • Onderzoek naar milieu bepalingen
 • Beoordeling van de bouwkundige staat van de woning
 • Bouwtechnisch onderzoek
 • Deskundige waardebepaling van de woning
 • Strategische prijs onderhandelingen voeren
 • Controleren van koopovereenkomst
 • Op dag van transport begeleiding van inspectie van de woning
 • Het controleren van de notariële akte en nota van afrekening
 • Begeleiden notarieel transport (eigendomsoverdracht)
 • Nazorg, ook na transport is Aan de Maas uw Makelaar

Verkoopmakelaar Hoogvliet

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u het voornemen heeft om uw huis in Hoogvliet te verkopen. Ook in dit geval komt er veel op u af. Wat is uw huis waard? Is er al een woning taxatie geweest? Heeft u al een nieuw huis op het oog in Hoogvliet of daarbuiten?

Wat kunt u verwachten bij de verkoop van uw woning?

Bij de verkoop van uw huidige woning ondersteunt Aan de Maas Makelaardij u bij het gehele proces. Wij hebben een uitstekende kennis van de woningmarkt. Daarnaast weten we ook, omdat we een onafhankelijk taxateur in huis hebben, wat uw woning op dit moment waard is. Zo gaan we met een goede vraagprijs de onderhandelingen in. Wij adviseren u natuurlijk ook bij de onderhandelingen. De verkoopmakelaar van Aan de Maas Makelaardij is een geboren onderhandelaar. Wij verkopen uw huis tegen de best mogelijke prijs. Daarin vinden wij communicatie zeer belangrijk. Alle partijen weten op die manier precies, waar ze in het gehele verkoopproces aan toe zijn. Wij zijn een VBO makelaar, die alle opties inzet zoals: Funda, Jaap, VBO website en de eigen bedrijfswebsite.

Woning kopen in Hoogvliet

Hoogvliet ligt in het mooie maar drukke Zuid Holland vlakbij Rotterdam en heeft ruim 35000 inwoners. 45% van het aantal woningen zijn koopwoningen waarvan de helft eengezinswoningen. Het is fijn wonen in Hoogvliet en net een stukje goedkoper dan bijvoorbeeld Rotterdam.

Contact Makelaar Hoogvliet

Heeft u in Hoogvliet een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar nodig? Neem dan contact op met Aan de Maas Makelaardij. U kunt ons bereiken via:

Telefoon    06-47516118
WhatsApp 06-47516118
Vaste lijn   010-3414230

E-mail
info@aandemaasmakelaardij.nl

Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

Wij zijn als makelaar ook werkzaam in:

Veel gestelde vragen

Wat doet een makelaar?

Een makelaar helpt bij de verkoop of aankoop van onroerend goed. Ze geven advies over de juiste vraag- of biedprijs, maken professionele foto’s en advertenties, en zorgen voor de promotie van de woning.

Daarnaast regelen ze bezichtigingen en onderhandelen namens de klant om de beste prijs en voorwaarden te verkrijgen. Makelaars bieden ook ondersteuning bij de juridische en administratieve aspecten van het proces, zoals het opstellen van contracten en het begeleiden van de overdracht. Kortom, ze nemen veel werk en zorgen uit handen, zodat het koop- of verkoopproces soepel verloopt.

Wel of geen makelaar?

Het inschakelen van een makelaar biedt deskundige begeleiding bij de verkoop of aankoop van een woning, wat tijd en stress kan besparen. Makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale markt en kunnen helpen bij het bepalen van een realistische prijs. Ze verzorgen de marketing, onderhandelingen en juridische aspecten, waardoor de kans op een succesvolle transactie toeneemt. Zonder makelaar bespaar je op de kosten, maar je moet zelf alle stappen en risico’s beheren. Overweeg je eigen kennis en beschikbare tijd voordat je een keuze maakt.

Wat doet een makelaar bij verkoop?

Een makelaar bij verkoop verzorgt een marktanalyse om de juiste verkoopprijs te bepalen. Vervolgens stelt hij of zij een aantrekkelijk verkoopplan op, inclusief professionele fotografie en marketingstrategieën. De makelaar organiseert bezichtigingen en leidt potentiële kopers rond in de woning.

Hij of zij onderhandelt namens jou over de prijs en voorwaarden om de beste deal te krijgen. Daarnaast helpt de makelaar bij de juridische aspecten, zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Tot slot begeleidt de makelaar je bij de overdracht van de woning bij de notaris, zodat alles soepel verloopt.

Kan ik mijn huis verkopen zonder energielabel?

Ja, een energielabel is verplicht bij de verkoop van een huis in Nederland. Zonder geldig energielabel kun je geen woning verkopen. Het energielabel geeft inzicht in de energieprestatie van de woning en is bedoeld om kopers te informeren over de energiezuinigheid ervan. Bij het ontbreken van een energielabel riskeer je een boete van de overheid. Het energielabel moet beschikbaar zijn voor potentiële kopers bij bezichtigingen en voor het tekenen van de koopovereenkomst.