Aan de Maas Makelaardij – Uw betrouwbare partner in Dordrecht

Bent u op zoek naar een ervaren en toegewijde makelaar in Dordrecht? Zoek niet verder! Aan de Maas Makelaardij staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw woning wilt verkopen, of behoefte heeft aan een deskundige taxatie, ons team van professionals staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor Aan de Maas Makelaardij in Dordrecht?

  1. Ruime ervaring: Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van Dordrecht, kennen wij de regio als geen ander. Wij begrijpen de lokale markt en weten hoe we het beste uit uw vastgoedinvestering kunnen halen.
  2. Deskundigheid: Onze makelaars zijn gecertificeerd en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Wij zijn uw vertrouwde adviseur, klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  3. Uitgebreide diensten: Of u nu een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, of onafhankelijk taxateur nodig heeft, Aan de Maas Makelaardij biedt het allemaal onder één dak. Wij nemen de stress uit uw vastgoedtransacties.

Onze Diensten in detail

  • Aankoopmakelaar: Op zoek naar uw droomhuis in Dordrecht? Onze aankoopmakelaars kennen de lokale markt als geen ander. Wij helpen u bij het vinden van de perfecte woning die aansluit bij uw wensen en budget.
  • Verkoopmakelaar: Wilt u uw woning in Dordrecht verkopen? Onze verkoopmakelaars zetten zich in om de beste prijs voor uw vastgoed te realiseren. Van het opstellen van aantrekkelijke advertenties tot het onderhandelen met potentiële kopers, wij staan aan uw zijde.
  • Onafhankelijk taxateur: Bij Aan de Maas Makelaardij kunt u rekenen op nauwkeurige en onafhankelijke taxaties. Of het nu gaat om een hypotheekaanvraag, een verzekering, of gewoon om uw vastgoedwaarde te weten, wij bieden betrouwbare taxatieservices.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanttevredenheid staat bij Aan de Maas Makelaardij hoog in het vaandel. Maar geloof ons niet alleen op ons woord, bekijk wat onze tevreden klanten te zeggen hebben in onze reviews. Dit zijn enkele van de redenen waarom mensen voor ons kiezen:

  • “Fantastische service! De aankoopmakelaar van Aan de Maas heeft ons geholpen bij het vinden van ons droomhuis in Dordrecht. We zijn zo blij met hun toewijding en expertise.”
  • “De verkoop van ons huis verliep vlekkeloos dankzij Aan de Maas Makelaardij. Ze hebben de hele ervaring stressvrij gemaakt.”
  • “Snelle en nauwkeurige taxatie. We zouden Aan de Maas Makelaardij aan iedereen aanbevelen die een professionele taxateur nodig heeft.”

Neem contact op met een makelaar in Dordrecht

Bent u klaar om uw vastgoedreis in Dordrecht te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding. U kunt ons bereiken via:

Aan de Maas Makelaardij is er als makelaar om al uw vastgoedbehoeften in Dordrecht te vervullen. Wij verheugen ons erop om u te helpen bij uw volgende vastgoedavontuur.

Wij zijn als makelaar ook werkzaam in:

 

makelaar Dordrecht

Veel gestelde vragen

Wat doet een makelaar?

Een makelaar begeleidt de verkoop en aankoop van onroerend goed, zoals woningen en bedrijfspanden. Bij de verkoop van een woning stelt de makelaar een verkoopstrategie op, bepaalt een realistische verkoopprijs, en verzorgt de marketing, zoals het plaatsen van advertenties en het organiseren van bezichtigingen. De makelaar onderhandelt namens de verkoper met potentiële kopers om een optimale verkoopprijs te bereiken.

Daarnaast regelt de makelaar de juridische en administratieve aspecten van de verkoop, zoals het opstellen van de koopovereenkomst en het begeleiden van het transport bij de notaris. Bij de aankoop van een woning helpt de makelaar de koper met het vinden van een geschikt pand, het doen van bezichtigingen, en het voeren van onderhandelingen om de beste aankoopprijs te verkrijgen.

Wat kost een makelaar?

De kosten van een makelaar variëren, maar doorgaans worden er courtagekosten in rekening gebracht. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning, meestal tussen de 1% en 2%, afhankelijk van de makelaar en de regio.

Sommige makelaars werken met een vast tarief in plaats van een percentage. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor diensten zoals het maken van professionele foto’s, het opstellen van een verkoopbrochure, en marketingactiviteiten. Het is belangrijk om bij meerdere makelaars offertes op te vragen en de kosten en diensten goed te vergelijken.

Hoe vind je de beste makelaar in Rotterdam?

Om de beste makelaar in Rotterdam te vinden, begin je met het verzamelen van aanbevelingen van vrienden, familie of collega’s die recent een woning hebben gekocht of verkocht. Vervolgens kun je online reviews en beoordelingen bekijken op platforms zoals Google, Funda en Yelp om een indruk te krijgen van de ervaringen van anderen met verschillende makelaars. Bezoek de websites van potentiële makelaars om hun diensten, tarieven en ervaring te vergelijken.

Plan kennismakingsgesprekken met een paar geselecteerde makelaars om te bespreken hoe ze te werk gaan en wat ze voor jou kunnen betekenen. Let op of de makelaar goed luistert, jouw specifieke wensen begrijpt en een duidelijke strategie heeft voor de verkoop of aankoop van je woning. Tot slot, vraag naar referenties van eerdere klanten om een completer beeld te krijgen van hun succes en klanttevredenheid.

Waarom is het slim om voor een VBO makelaar te kiezen?

Kiezen voor een VBO-makelaar biedt diverse voordelen vanwege hun gedegen opleiding en professionele aanpak. VBO-makelaars zijn aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed, wat betekent dat ze voldoen aan strikte kwaliteits- en integriteitsnormen.

Ze beschikken over uitgebreide marktkennis en kunnen je daardoor optimaal adviseren over de juiste vraagprijs en verkoopstrategie. Daarnaast hebben ze toegang tot een groot netwerk en marketingkanalen, wat de kans vergroot op een snelle en succesvolle verkoop van je woning. VBO-makelaars bieden vaak transparante tarieven en werken met duidelijke afspraken, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien kun je bij een VBO-makelaar rekenen op juridische en administratieve ondersteuning tijdens het hele verkoopproces, wat veel zorgen uit handen neemt.