Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /home/customer/www/aandemaasmakelaardij.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Makelaar Delft - Aan de Maas Makelaardij

Makelaar Delft

Makelaar Delft

Schakel een makelaar in Delft in, als u binnenkort van plan bent om een huis te gaan kopen in Delft. Een huis kopen is voor het merendeel van de mensen een grote gebeurtenis in hun leven, waar veel bij komt kijken. Een makelaar helpt je met de zoektocht naar een nieuwe huis. Hij adviseert je bij het onderhandelen, zodat je niet teveel biedt. Tot slot zorgt hij of zij bij een succesvolle koop voor al het papierwerk. Een goede aankoopmakelaar ontzorgt jou volledig in deze drukke periode in je leven. Makelaar Maarten van Aan de Maas Makelaardij is zo´n makelaar, die je graag verder helpt.

Aankoopmakelaar Delft

In Delft is het mooi wonen. Het is een studentenstad met een van de grootste technische universiteiten in Nederland, De TU Delft. Daarnaast ademt Delft historie. Delft staat bijvoorbeeld bekend, omdat Willem van Oranje daar vermoord is. In Delft kunt u gewoon prachtig wonen.

Makelaar Delft

Aan de Maas Makelaardij zou u bijvoorbeeld kunnen adviseren en begeleiden bij het kopen van een huis in een van de vele mooie wijken in Delft. Voor het inrichten van een toekomstige woning kunt u in ieder geval naar de Ikea in Delft. -:). Bij Aan de Maas Makelaardij is makelaar Maarten zowel aankoopmakelaar als onafhankelijk taxateur. Daardoor kan hij heel goed bepalen wat de waarde van een woning precies is. Gaan we eenmaal met elkaar in zee, dan gaan ga we in 12 stappen door het gehele aankoopproces heen. De aankoopmakelaar van Aan de Maas Makelaardij heeft grote kennis van de woningmarkt. Daarnaast is hij een ervaren onderhandelbaar. Om die reden betaalt u nooit teveel voor uw droomhuis.

VBO makelaar

Aan de Maas Makelaardij is trouwens een VBO Makelaar. De VBO is een van de twee bekende brancheverenigingen in Nederland. Door samen te werken met een VBO makelaar garandeert u, dat u begeleid wordt door een makelaar met kennis van zaken.

Het aankoopproces

Bij ons aankoopproces zijn er een aantal punten van extra belang. Wij hechten waarde aan heldere afspraken. Door het maken van goede afspraken wordt het aankoopproces zeer transparant. Heldere afspraken zijn de fundering voor een goede samenwerking. Veel hypotheekverstrekkers stellen een taxatierapport verplicht. De makelaar die betrokken is bij de  aankoop van uw woning mag geen taxatierapport overleggen. Als geregistreerd makelaar/taxateur weet ik wel precies, wat belangrijk is bij een taxatie. Makelaar Maarten kan echter wel zorg dragen voor een geschikte collega-taxateur.

Verkoopmakelaar Delft

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u uw huis in Delft wilt gaan verkopen. Ook dan kunt u een verkoopmakelaar inschakelen van Aan de Maas Makelaardij. Wij zorgen ervoor, dat uw huis zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd wordt op Funda en op de website van Aan de Maas Makelaardij en de VBO. Wij zetten uw woning voor een goede prijs in de verkoop. Vervolgens doen we de onderhandelingen voor u als er belangstellenden zijn. Wij doen er alles voor om uw woning te verkopen tegen de best mogelijke prijs.

Makelaar Delft – Huis laten taxeren

Makelaar Maarten kan ook optreden als onafhankelijk geregistreerd taxateur. De eerste vraag om te beantwoorden is “waarvoor heb ik een taxatierapport nodig?” In veel gevallen zal je een taxatie nodig hebben als je een woning wilt gaan kopen. Deze taxatie van jouw toekomstige woning is onder andere noodzakelijk om een hypotheek te krijgen. Afhankelijk van de financieringsvorm en hypotheekverstrekker kunnen er aanvullende eisen worden gesteld aan het soort taxatierapport. Jouw hypotheekadviseur kan aangeven welk soort taxatie je nodig hebt.

Mogelijke taxaties:

 • Financiering  hypotheek / Nationale Hypotheek Garantie
 • Het oversluiten van een hypotheek
 • Een voorgenomen aan- of verkoop
 • Een verbouwing of uitbreiding
 • Specifieke doeleinden Aanvragen renteverlaging, Echtscheiding, Overlijden
 • Boedelverdeling, Een bezwaar tegen de WOZ-waarde, Fiscale redenen

Huis kopen Delft

Als u in Delft wilt wonen, kunt u een huis kopen in een van de 8 wijken in Delft zoals:

 1. Binnenstad
 2. Buitenhof. Dit is een uitbreidingswijk, die zeer ruim en groen is opgezet.
 3. Hof van Delft. Dit is een zeer populaire wijk vol met jonge gezinnen en dichtbij de binnenstad en het Centraal Station.
 4. Tanthof. Dit is de grootste wijk van Delft, ruim opgezet met veel groen en water
 5. Voordijkshoorn. Dit is ook een ruim opgezette woonwijk met veel groen en water.
 6. Voorhof. Naoorlogse wijk met veel hoogbouw, dichtbij de binnenstad van Delft.
 7. Vrijenban. Dit is een groene wijk met Delftse Hout. Zeer gewilde wijk om te wonen.
 8. Wippolder. De Wippolder bestaat voornamelijk uit de campus van de TU Delft.

Wonen in een historische stad

Delft is een stad in Zuid Holland met tegenwoordig rond de 100.000 inwoners. Delft is bekend om het historische centrum, de Delftse grachten en de TU Delft. In Delft voel je de rijke historische geschiedenis van de stad. Van 1572 tot en met zijn dood in 1584 verbleef Willem van Oranje in Delft. Vandaag is Delft een zeer levendige studentenstad. Het vinden van een kamer is een ware uitdaging in Delft, omdat er maar een beperkt aantal mogelijkheden zijn. Er is daarom veel te doen in het centrum. Je bent er op de juiste plek om te winkelen of om een drankje te doen. Ook zijn er overal prachtige historische gebouwen, die de moeite van het bekijken waard zijn.

Delftse Hout

Het Delftse Hout is het groene juweel van de stad. Als u een huis wilt kopen in Delft is het Delftse Hout de ‘place to be’ voor recreatie. Er is meer dan 400 hectare waar je als student en lokale bevolking heen kunt gaan. In de Delftse Hout ben je in het weekend aan het goede adres voor een BBQ, om te joggen, of voor een picknick, of een wandeling.

Contact makelaar Delft

Ben je enthousiast geworden om een huis te kopen in Delft? Neem dan contact op met makelaar Maarten van Aan de Maas Makelaardij op tel 06-47516118 en schakel een aankoopmakelaar in.