Welkom bij Aan de Maas Makelaardij – Uw betrouwbare makelaar in Delfshaven, Rotterdam

Op zoek naar een ervaren en deskundige makelaar in Delfshaven, Rotterdam? Bij Aan de Maas Makelaardij bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen in Delfshaven en omgeving. Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en jarenlange ervaring, bieden wij u een professionele en persoonlijke begeleiding bij het realiseren van uw vastgoeddoelen.

Waarom kiezen voor Aan de Maas Makelaardij?

Makelaar in Rotterdam Delfhaven

Onze expertise strekt zich uit over de gehele stad Rotterdam, inclusief de prachtige wijk Delfshaven. Of u nu op zoek bent naar een woning in historisch Delfshaven of een ander deel van Rotterdam, wij kennen de markt als geen ander en helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

Aankoopmakelaar Rotterdam Delfshaven

Als gespecialiseerde aankoopmakelaar in Rotterdam begrijpen wij hoe belangrijk het is om de juiste woning te vinden tegen de beste prijs. We zetten ons in om uw wensen en behoeften te begrijpen en begeleiden u door het gehele aankoopproces. Van het zoeken naar geschikte woningen tot en met de onderhandelingen, wij staan aan uw zijde.

Verkoopmakelaar Rotterdam

Wilt u uw woning in Delfshaven of elders in Rotterdam verkopen? Ons team van ervaren verkoopmakelaars staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van een succesvolle verkoop. We zetten ons in om uw woning optimaal te presenteren, een effectieve marketingstrategie op te zetten en potentiële kopers aan te trekken. Met onze onderhandelingsvaardigheden en marktkennis zorgen we voor een optimale verkoopprijs.

Persoonlijke aandacht

Bij Aan de Maas Makelaardij geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stemmen onze dienstverlening daarop af. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Makelaar Delfshaven contact

Als u op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Delfshaven, Rotterdam, dan bent u bij Aan de Maas Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in het realiseren van uw vastgoeddromen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over de eigenaar – makelaar in Delfshaven Rotterdam

Maarten Voorhorst is een makelaar in Rotterdam en de eigenaar van Aan de Maas Makelaardij. Hij is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar in Rotterdam. Daarnaast treedt hij ook op als onafhankelijk gecertificeerd taxateur. Maarten is een makelaar met vele jaren ervaring, een goede onderhandelaar en altijd bereikbaar. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Interessante blogs

Aan de Maas Makelaardij

Logo Aan de Maas Makelaardij
Kleinpolderkade 13
Stationsplein 45,
Rotterdam 3043 CX
Netherlands
Phone: 06 – 47 516 118
Secondary phone: 010 – 34 14 230
Email: info@aandemaasmakelaardij.nl
URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/
Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

Met vriendelijke groet,

Maarten Voorhorst, makelaar Rotterdam

Wilt u een huis kopen in Rotterdam? Wij steunen u als aankoopmakelaar in Rotterdam. Wilt u een huis verkopen in Rotterdam? Wij steunen u als verkoopmakelaar in Rotterdam.

 

[Contactformulier]