Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /home/customer/www/aandemaasmakelaardij.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Makelaar Capelle aan den Ijssel - Aan de Maas Makelaardij

Makelaar Capelle aan den Ijssel

Makelaar in Capelle aan den Ijssel

Makelaar Capelle aan den Ijssel

Aan de Maas Makelaardij is geregeld werkzaam als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Capelle aan den Ijssel. Heeft u misschien plannen, waarbij een makelaar in Capelle aan den Ijssel nodig is? U heeft al een koophuis in Capelle aan den Ijssel en u wilt gaan verhuizen. Of u wilt een nieuw huis kopen in Capelle aan den Ijssel en wilt dat doen met professionele ondersteuning. Dan kunt u Aan de Maas Makelaardij inschakelen om u te helpen.

Aan de Maas Makelaardij

Bij Aan de Maas Makelaardij hebben we een grote passie voor vastgoed. Elke dag zijn wij bezig met het verbinden van mensen. Wij helpen mensen graag aan een (nieuwe) volgende woning. Ook zijn wij er voor u om uw huidige woning voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Wij ontzorgen u volledig en besparen u een hoop tijd, stress en zorgen. Ook als u een onafhankelijk taxatie advies nodig heeft, zijn wij de partij voor u.

Bij Aan de Maas Makelaardij werken we flexibel, snel en nauwkeurig

Het kopen van een huis doet u niet van 9 tm 5. Ziet u in het weekend uw droomhuis? Stuur dan een Whats App en we regelen razendsnel een bezichtiging voor u.

Aankoopmakelaar Capelle aan den Ijssel

Als u een woning wilt kopen in Capelle aan den Ijssel, komt er veel op u af. Ten eerste koopt de gemiddelde huizenkoper 1 of 2 woningen in zijn of haar leven. Voor een makelaar is het kopen van een huis dagelijkse kost. Ten tweede komt er bij een huis kopen de nodige emotie om de hoek kijken. Als u eindelijk uw droomhuis heeft gevonden, bent u zeer waarschijnlijk super enthousiast. Het tonen van enthousiasme is echter tijdens het onderhandelen over de prijs van de aan te kopen woning niet verstandig. Met onze ervaring als aankoopmakelaar en objectiviteit helpen wij u graag aan uw droomwoning in Capelle aan den Ijssel.

Bij de aankoop begeleiden wij u met:

 • Begeleiding van de bezichtigingen
 • Kadastraal onderzoek
 • Beoordelen VvE stukken en Akte van levering
 • Onderzoek naar milieu bepalingen
 • Beoordeling van de bouwkundige staat van de woning
 • Bouwtechnisch onderzoek
 • Deskundige waardebepaling van de woning
 • Strategische prijs onderhandelingen voeren
 • Controleren van koopovereenkomst
 • Op dag van transport begeleiding van inspectie van de woning
 • Het controleren van de notariële akte en nota van afrekening
 • Begeleiden notarieel transport (eigendomsoverdracht)
 • Nazorg, ook na transport is Aan de Maas uw Makelaar

Verkoopmakelaar Capelle aan den Ijssel

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u het voornemen heeft om uw huis in Capelle aan den Ijssel te verkopen. Ook in dit geval komt er veel op u af. Wat is uw huis waard? Is er al een woning taxatie geweest? Heeft u al een nieuw huis op het oog in Capelle aan den Ijssel of daarbuiten?

Wat kunt u verwachten bij de verkoop van uw woning?

Bij de verkoop van uw huidige woning ondersteunt Aan de Maas Makelaardij u bij het gehele proces. Wij hebben een uitstekende kennis van de woningmarkt. Daarnaast weten we ook, omdat we een onafhankelijk taxateur in huis hebben, wat uw woning op dit moment waard is. Zo gaan we met een goede vraagprijs de onderhandelingen in. Wij adviseren u natuurlijk ook bij de onderhandelingen. De verkoopmakelaar van Aan de Maas Makelaardij is een geboren onderhandelaar. Wij verkopen uw huis tegen de best mogelijke prijs. Daarin vinden wij communicatie zeer belangrijk. Alle partijen weten op die manier precies, waar ze in het gehele verkoopproces aan toe zijn. Wij zijn een VBO makelaar, die alle opties inzet zoals: Funda, Jaap, VBO website en de eigen bedrijfswebsite.

Woning kopen in Capelle aan den Ijssel

Capelle aan de Ijssel is een gewilde stad om te wonen, In 1995 waren er nog 60000 inwoners, terwijl er in 2021 al ruim 67000 inwoners waren in Capelle aan den Ijssel. Ruim de helft van de woningen zijn koopwoningen. Daarvan is weer ruim de helft meergezinswoningen. Er leven veel gezinnen en er relatief gezien niet heel veel criminaliteit. Capelle is al heel oud en heeft ook nog eens het kleinste museum van Nederland genaamd Slot Capelle. Capelle heeft dus een rijke geschiedenis, maar tegenwoordig is een stad met allure. De stad heeft afwisselende woningbouw, singels, waterpartijen en veel groen. Al met al is het prettig wonen in Capelle aan den Ijssel.

Contact Makelaar Capelle aan den Ijssel

Heeft u in Capelle aan den Ijssel een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar nodig? Neem dan contact op met Aan de Maas Makelaardij. U kunt ons bereiken via:

Telefoon    06-47516118
WhatsApp 06-47516118
Vaste lijn   010-3414230

E-mail
info@aandemaasmakelaardij.nl