Makelaar Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Huis kopen met een makelaar

Heb je plannen om een huis te kopen in Berkel en Rodenrijs? Ga dan in zee met Aan de Maas Makelaardij. Makelaar Maarten adviseert en ondersteunt u graag als u met een makelaar een huis wilt gaan kopen in Berkel en Rodenrijs. Mocht u echter uit Berkel en Rodenrijs weg willen; dan helpen wij u als makelaar graag met het verkopen van uw woning. U kunt Aan de Maas Makelaardij ook inschakelen als onafhankelijk geregistreerd taxateur om antwoord te geven op de vraag: Wat is mijn huis waard?

Wonen in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is een gezellig plaatsje centraal gelegen in Zuid Holland tussen Den Haag, Rotterdam en Amsterdam in. Sinds 2007 is Berkel en Rodenrijs opgegaan in de gemeente Lansingerland. In Berkel en Rodenrijs wonen ruim 32000 inwoners. In Berkel en Rodenrijs is er een groot verenigingsleven waarin veel in groepsverband wordt gesport en gezongen. Ook speeltuin De Kievit moet genoemd worden. Kinderen kunnen hier spelen en er zijn ook 2 zwembaden. Ruim 1600 gezinnen zijn lid van speeltuin de Kieviet. Berkel en Rodenrijs is zeer goed bereikbaar via N209, N470 en de N471. Ook kan je met de Randstadrail snel van Den Haag en Rotterdam naar Berkel en Rodenrijs reizen of vice-versa.

Aankoopmakelaar Berkel en Rodenrijs

Aan de Maas is een gespecialiseerd aankoopmakelaar. Daarnaast zijn wij een VBO makelaar. Dat garandeert u als klant, dat u een makelaar inschakelt met verstand van zaken. Maar dat is niet het enige belangrijke. Makelaar Maarten uit Rotterdam is altijd erg betrokken en vindt het een eer, dat hij u mag helpen met een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven, namelijk het kopen van een huis. Wij proberen de beste makelaar te zijn door heldere afspraken te maken en korte communicatielijnen via WhatsApp te gebruiken. Met Aan de Maas Makelaardij uit Rotterdam betaalt u nooit teveel voor een huis of een appartement. Makelaar Maarten is namelijk een geboren stevige onderhandelaar.

Verkoopmakelaar Berkel en Rodenrijs,

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u uw huis in Berkel en Rodenrijs wilt verkopen. Aan de Maas Makelaardij heeft alles voor handen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Wij beloven u, dat we uw huis tegen de best mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden zullen verkopen. We plaatsen uw woning natuurlijk op Funda, maar ook op de eigen website en de website van de VBO. We maken ook een brochure voor de verkoop en zetten natuurlijk het beroemde bord in de tuin.

Aanbod koopwoningen

Neem eens een kijkje in ons aanbod van koopwoningen. Misschien zit u droomwoning er wel tussen.

Contact makelaar Berkel en Rodenrijs

Bent u enthousiast geworden? Neem contact met ons op en wij staan in de startblokken om u verder te helpen. Voor snel contact kunt u het beste bellen met: tel 06 – 47 516 118

Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

Wij zijn als makelaar ook werkzaam in:

Blogs van makelaar Maarten