Huis kopen Bergschenhoek

makelaar Bergschenhoek

Als u een huis wilt kopen in Bergschenhoek; dan is Makelaar Maarten van Aan de Maas Makelaardij er voor u. Aan de Maas Makelaardij is een VBO makelaar. Dat betekent, dat u in zee gaat met een kwalitatief goede aankoopmakelaar en verkoopmakelaar.

Makelaar Bergschenhoek

Bij het kopen van een nieuwe woning komt er veel om de hoek kijken. Aan de Maas Makelaardij heeft een gestructureerde werkwijze om het gehele aankoopproces voor een nieuwe woning zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Makelaar Maarten staat voor heldere afspraken, korte communicatielijnen via bijvoorbeeld WhatsApp of Teams. Maarten houdt er van om mensen aan hun droomwoning te helpen. Hij doet daar alles voor en is ook nog eens geboren onderhandelaar. Zo koopt u een huis in Bergschenhoek voor de best mogelijke prijs en voorwaarden.

Verkoopmakelaar Bergschenhoek

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u uit Bergschenhoek wilt vertrekken en uw huidige woning daarom wilt verkopen. Ook daar voor bent u bij Aan de Maas Makelaardij aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw woning te verkopen tegen de best mogelijke prijs. Wij plaatsen uw woning op Funda, de website van de VBO en de website van Aan de Maas Makelaardij. Ook maken we een mooie brochure van uw woning en komt het alom bekende bord in de tuin.

Huis laten taxeren door makelaar Bergschenhoek

Er komt een moment, dat een huis taxatie verplicht is. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een hypotheek wil de hypotheekverstrekker precies weten de waarde weten van het huis waar de hypotheek voor wordt aangevraagd. Zie dit als een soort garantiestelling. Makelaar Maarten van Aan de Maas Makelaardij is ook een onafhankelijk geregistreerd taxateur en weet dus precies hoe hij kan onderhandelen met de daadwerkelijke prijs in het achterhoofd.

Bergschenhoek the place to be

Bergschenhoek is een fijne woonplaats ten Noorden van Rotterdam. Sinds 2007 maakt Bergschenhoek deel uit van de gemeente Lansingerland. Bergschenhoek is een plaats met veel nieuwbouw en er staan veel huizen in de duurdere prijsklasse. Voor de ontspanning ligt er naast de rivier de Rotte een groot recreatiegebied. Bergschenhoek is in 50 jaar ruim 4 keer zo groot geworden en telt meer dan 19000 inwoners. 76% van het aantal woningen zijn koopwoningen. 82% van de woningen zijn eengezinswoningen. Er is dus voldoende aanbod.

Contact makelaar Bergschenhoek

Ben je enthousiast geworden en wil je ook weten wat Aan de Maas Makelaardij voor jou kan betekenen in Bergschenhoek? Neem dan contact op en bel met Tel 06-47516118

Wij zijn als makelaar ook werkzaam in:

Overige blogs