Uw huis verkopen in Vlaardingen

Huis verkopen Vlaardingen

Welkom bij Aan de Maas Makelaardij – Dé expert in huizen verkopen in Vlaardingen

Ben je van plan je huis in Vlaardingen te verkopen? Bij Aan de Maas Makelaardij zijn we gespecialiseerd in het succesvol verkopen van huizen in deze regio. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, kunnen we je begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Of je nu een appartement, een eengezinswoning of een luxe villa wilt verkopen, wij zetten ons in om het beste resultaat voor jou te behalen.

Waarom kiezen voor Aan de Maas Makelaardij?

 1. Lokale Expertise: We kennen de Vlaardingse vastgoedmarkt als geen ander. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om realistische prijzen vast te stellen en effectieve verkoopstrategieën toe te passen.
 2. Persoonlijke Aandacht: Bij Aan de Maas Makelaardij geloven we in persoonlijke service. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en passen onze aanpak daarop aan. Op die manier kunnen we een verkoopstrategie ontwikkelen, die bij jou past.
 3. Professioneel Team: Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde makelaars, die zich inzetten om jouw huis snel en tegen de beste prijs te verkopen. We nemen alle aspecten van het verkoopproces uit handen. Denk hierbij aan het opstellen van de advertentie tot aan de onderhandelingen voor een bod uitbrengen op je huis met potentiële kopers.

Hoe vind ik mijn verkoopmakelaar in Vlaardingen?

  1. Lijst maken van 3 of 4 verkoopmakelaars om te overwegen voor de verkoop van je huis
  2. Verkoopmakelaars 1-voor-1 opbellen tijdens kantoortijden voor afspraak bij jouw thuis
  3. Jouw huis laten zien aan alle makelaars zien, die je hebt uitgenodigd
  4. Besluiten welke verkoopmakelaar jouw huis mag verkopen
  5. Overeenkomst tekenen tot opdracht met meest geschikte verkoopmakelaar

Stappenplan voor het verkopen van je huis in Vlaardingen

 1. Gratis Waardebepaling: Het eerste wat we doen is een gratis waardebepaling van je huis uitvoeren. Een van onze ervaren makelaars komt bij je langs om je huis te bekijken. Daarbij bepalen we de marktwaarde identificeren eventuele verbeterpunten om de verkoopwaarde te maximaliseren.
 2. Verkoopstrategie op Maat: Op basis van de waardebepaling stellen we een verkoopstrategie op maat op. Dit omvat onder andere het bepalen van de juiste verkoopprijs, het maken van professionele foto’s en het opstellen van aantrekkelijke advertenties.
 3. Promotie van je Huis: We zetten een uitgebreide marketingcampagne op om je huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Dit omvat onder andere het plaatsen van je huis op onze website, het gebruik van sociale media en het inzetten van traditionele marketingkanalen.
 4. Bezichtigingen en Onderhandelingen: We plannen bezichtigingen in met geïnteresseerde kopers en begeleiden je tijdens het onderhandelingsproces. Ons doel is om de beste prijs voor je huis te krijgen en ervoor te zorgen dat de verkoop soepel verloopt.
 5. Afhandeling van de Verkoop: Zodra er een koper is gevonden en alle voorwaarden zijn overeengekomen, zorgen wij voor een vlotte afhandeling van de verkoop. We begeleiden je bij het opstellen van de koopovereenkomst. Daarbij zorgen we ervoor, dat alles juridisch en administratief correct wordt afgehandeld.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het verkopen van je huis in Vlaardingen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@aandemaasmakelaardij.nl of telefonisch op 06 – 47 516 118. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou een succesvolle verkoopstrategie te ontwikkelen. Bij Aan de Maas Makelaardij zijn we er om jou te helpen bij elke stap van het verkoopproces.

Openingstijden

Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

 

Aan de Maas Makelaardij

Logo Aan de Maas Makelaardij
Kleinpolderkade 13
Stationsplein 45,
Rotterdam 3043 CX
Phone: 06 – 47 516 118
Secondary phone: 010 – 34 14 230
Email: info@aandemaasmakelaardij.nl
URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/

Veel gestelde vragen

Wat doet een verkoopmakelaar?

Het takenpakket van een verkoopmakelaar in Vlaardingen omvat verschillende aspecten. Allereerst zal de makelaar de waarde van je woning bepalen door middel van een nauwkeurige taxatie. Vervolgens adviseert de verkoopmakelaar over de optimale verkoopstrategie, zoals het bepalen van een realistische vraagprijs en het inzetten van effectieve marketingmiddelen.

Daarnaast begeleidt de makelaar bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers, met als doel de beste verkoopvoorwaarden voor jou te realiseren. Tot slot zorgt de verkoopmakelaar voor de afhandeling van de juridische en administratieve aspecten van de verkoop, waaronder het opstellen van de koopovereenkomst en de overdracht bij de notaris.

Wat kost een verkoopmakelaar?

De kosten voor een verkoopmakelaar zijn meestal gebaseerd op een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning, doorgaans tussen de 1% en 2%. Bij een hogere verkoopprijs kan dit percentage lager zijn. Daarnaast kunnen er aanvullende kosten zijn, zoals opstartkosten, administratieve kosten en eventuele marketingkosten. Het is gebruikelijk dat de makelaar pas betaald wordt bij succesvolle verkoop van de woning, vaak bij de overdracht bij de notaris.

 
Is een bod op een huis bindend?

Een bod op een huis is over het algemeen niet bindend totdat beide partijen (koper en verkoper) het eens zijn over de voorwaarden en het bod schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst. Tot die tijd kunnen zowel de koper als de verkoper zich terugtrekken zonder verdere verplichtingen. Pas bij ondertekening van de koopovereenkomst ontstaat er een bindende overeenkomst, waarbij beide partijen gebonden zijn aan de voorwaarden zoals daarin beschreven.

Kan ik als verkoper de koopovereenkomst ontbinden?

Ja, als verkoper kun je onder bepaalde omstandigheden de koopovereenkomst ontbinden. Dit kan bijvoorbeeld als er ontbindende voorwaarden zijn opgenomen, zoals het niet rond krijgen van de financiering door de koper. Ook kan de koopovereenkomst ontbonden worden als de koper niet tijdig aan zijn verplichtingen voldoet, bijvoorbeeld door het niet nakomen van de waarborgsom of bankgarantie.