huis verkopen Bergschenhoek

Verkoop je huis snel en effectief in Bergschenhoek met Aan de Maas Makelaardij

Welkom bij Aan de Maas Makelaardij, dé partner voor het verkopen van je huis in Bergschenhoek en omgeving. Wij begrijpen, dat het verkopen van je woning een belangrijke stap is. Daarom streven we ernaar om dit proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor, dat jouw huis tegen de beste prijs en binnen een redelijke termijn wordt verkocht.

Hoe vind ik mijn verkoopmakelaar in Bergschenhoek?

    1. Lijst maken van 3 of 4 verkoopmakelaars om te overwegen voor de verkoop van je huis
    2. Verkoopmakelaars 1-voor-1 opbellen tijdens kantoortijden voor afspraak bij jouw thuis
    3. Jouw huis laten zien aan alle makelaars zien, die je hebt uitgenodigd
    4. Besluiten welke verkoopmakelaar jouw huis mag verkopen
    5. Overeenkomst tekenen tot opdracht met meest geschikte verkoopmakelaar

Ontdek hier ons uitgebreide stappenplan voor het succesvol verkopen van jouw huis in Bergschenhoek.

Stap 1: Kennismaking en advies

Het proces begint met een persoonlijk gratis kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We nemen de tijd om je woning te bekijken en bieden professioneel advies over de huidige marktsituatie. Daarnaast geven we je tips voor mogelijke verbeteringen, die de verkoopbaarheid van je huis kunnen vergroten.

Stap 2: Vaststellen van de verkoopprijs

Onze ervaren makelaars voeren een grondige analyse uit van de markt in Bergschenhoek en omgeving om de juiste verkoopprijs voor je woning vast te stellen. We streven ernaar om een prijs te bepalen, die zowel recht doet aan de waarde van je huis als aantrekkelijk is voor potentiële kopers.

Stap 3: Presentatie van je woning

Een goede presentatie is essentieel om de interesse van potentiële kopers te wekken. We zorgen voor professionele fotografie en eventueel videomateriaal om je woning op zijn best te laten zien. Daarnaast maken we gebruik van doelgerichte marketingtechnieken, waaronder online advertenties en sociale media, om je huis onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde kopers.

Stap 4: Bezichtigingen en onderhandelingen

Zodra je woning op de markt is, beheren we alle bezichtigingsafspraken en begeleiden we potentiële kopers door je huis. We voeren ook de onderhandelingen om een goed bod uit te brengen op een huis namens jou, met als doel de beste prijs en voorwaarden te verkrijgen voor de verkoop van je woning.

Stap 5: Afhandeling van de verkoop

Zodra er een akkoord is bereikt tussen jou en de koper, zorgen we voor een soepele afhandeling van de verkoop. We begeleiden je door het papierwerk en zorgen ervoor dat alle juridische en financiële aspecten correct worden afgehandeld. Uw huis verkopen in Bergschenhoek is bij Aan de Maas Makelaardij in goede handen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je jouw huis in Bergschenhoek verkopen? Aan de Maas Makelaardij staat voor je klaar om je door dit proces te begeleiden. Neem contact met ons op via info@aandemaasmakelaardij.nl of bel ons op 06 – 47 516 118 / 010 – 34 14 230 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat ons je helpen om jouw huis snel en effectief te verkopen!

Andere gemeentes

Ook in de volgende gemeentes helpen wij onze klanten met de verkoop van hun huis:

Aan de Maas Makelaardij

Logo Aan de Maas Makelaardij
Kleinpolderkade 13
Stationsplein 45,
Rotterdam 3043 CX
Phone: 06 – 47 516 118
Secondary phone: 010 – 34 14 230
Email: info@aandemaasmakelaardij.nl
URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/

Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik snel mijn huis verkopen?

Om snel je huis te verkopen, zorg je eerst voor een aantrekkelijke prijs die in lijn ligt met de marktwaarde. Verhoog de aantrekkelijkheid van je woning door kleine verbeteringen en een grondige schoonmaak. Schakel een verkoopmakelaar in met een bewezen staat van dienst en gebruik professionele foto’s en video’s voor online advertenties. Promoot je huis op diverse platforms, zoals Funda, sociale media en lokale nieuwsbrieven, om een breed publiek te bereiken.

Kan ik mijn huis verkopen zonder energielabel?

Je kunt je huis niet verkopen zonder energielabel. Sinds 2015 is het in Nederland verplicht om een geldig energielabel te overhandigen bij de verkoop van een woning. Zonder dit label kan de notaris de verkoopakte niet passeren, wat betekent dat de verkoop niet officieel kan worden afgerond. Het energielabel geeft kopers inzicht in de energiezuinigheid van de woning en eventuele verbeterpunten.

Kan ik mijn huis verkopen onder de woz-waarde?

Ja, je kunt je huis verkopen onder de WOZ-waarde. De WOZ-waarde is een door de gemeente vastgestelde waarde voor belastingdoeleinden en hoeft niet overeen te komen met de marktwaarde van je woning. Een lagere verkoopprijs kan aantrekkelijk zijn voor kopers, maar het kan ook gevolgen hebben voor je belastingaangifte en hypotheek. Het is verstandig om de financiële en juridische implicaties van een dergelijke verkoop te bespreken met een makelaar of financieel adviseur.

Kun je je huis verkopen zonder makelaar?

Ja, je kunt je huis verkopen zonder makelaar. Dit kan kosten besparen, omdat je geen makelaarscourtage hoeft te betalen. Je moet zelf zorgen voor de marketing, bezichtigingen en onderhandelingen, wat tijd en moeite kost. Het is belangrijk om juridisch en financieel goed geïnformeerd te zijn om problemen te voorkomen. Een verkoopmakelaar ontzorgt je en helpt je door een lastig periode waarin soms emoties een grote rol kunnen spelen. Daarom is het verstandiger om een verkoopmakelaar in te schakelen.