Aankoopproces

Het aankoopproces van een woning in12 heldere stappen

1. Kennis maken

Graag maken we kennis met u zodat wij precies weten, waar u naar op zoek bent en wat Aan de Maas Makelaardij uit Rotterdam voor u kan betekenen. Het aankoopproces van een woning begint met een gratis adviesgesprek. Tijdens ons aankoopadvies gesprek kunnen wij u de benodigde tools geven voor het optimaal zoeken van uw droomhuis. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren voor het zoeken buiten Funda en Jaap.nl om.

2. Heldere Afspraken

Als u besluit om u door Aan de Maas Makelaardij te laten adviseren, dan gaan we samen rond de tafel zitten om alles op papier te zetten. Door aan het begin van het aankoopproces van een woning heldere afspraken te maken, weet u precies wat u kunt verwachten. Heldere afspraken zijn de fundering voor een goede samenwerking. Daar hechten wij als Rotterdamse makelaar veel waarde aan!

Mijn makelaar

Aan de Maas Makelaardij is zoals te verwachten gevestigd in Rotterdam. Deze Rotterdamse makelaar kent Rotterdam dan ook zeer goed. Tevens is Maarten als makelaar steeds vaker actief in de steden en dorpen rondom Rotterdam. Wij hebben inmiddels mensen geholpen met het verkopen van hun woning in: Schiedam, Capelle aan de IJsel, Hoogvliet, Vlaardingen, Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs.

Waarom Aan de Maas Makelaardij als aankoopmakelaar in Rotterdam?

Er zijn kortweg drie redenen om Aan de Maas Makelaardij als aankoopmakelaar in Rotterdam in de hand te nemen:

  1. Wij hebben een grote kennis van de Rotterdamse woningmarkt,
  2. Verstand van woningen en ruime ervaring in woning taxatie,
  3. Veel ervaring met onderhandelen

Daarmee kunnen wij u helpen in alle stappen richting de aankoop van uw droomhuis.

Mijn kennis van de markt strekt verder dan alleen Funda. Tijdens mijn Masteropleiding Business & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelde ik al een interesse in de huizenmarkt. Bovendien ben ik een echte Rotterdammer, met jaren werkervaring bij verschillende makelaarskantoren in deze mooie stad (Langejan, Landhuis, Q makelaars). Mede daarom heb ik uitstekende contacten met andere makelaars, wat vaak een hoop extra bruikbare informatie oplevert.

Ervaring met onderhandelen, wat flink kan schelen in de uiteindelijke prijs. Mijn sociale vaardigheden waren een voorname reden om na mijn Masteropleiding makelaar te worden. Ik vind het namelijk leuk om met mensen in gesprek te gaan. Dat is een belangrijke vaardigheid in het voeren van onderhandelingen. Daarnaast ben ik analytisch ingesteld, en hou ik er van om het strategische spel rond een onderhandeling te spelen. Tot slot ben ik erop gebrand om de beste deal voor u uit het vuur te slepen.

Verstand van woningen. Als Rotterdamse makelaar ben ik in staat om de bouwkundige staat van een woning of appartement te beoordelen, omdat ik tevens taxateur ben. Dit betekent extra kennis, die noodzakelijk is voor een realistische waardebepaling en het uitbrengen van een optimaal bod. Daarnaast kan ik advies geven over onder andere het kadastraal onderzoek, erfpacht, het vigerende bestemmingsplan, VvE, milieuaspecten, erfdienstbaarheden en natuurlijk over de uiteindelijke koopovereenkomst. Bovendien heb ik goede contacten, waardoor ik u kan helpen bij het vinden van bouwtechnische inspecteurs, hypotheekadviseurs, collega-taxateurs en notarissen.

Alle benodigde certificaten

 

–  Aangesloten bij Vastgoed Bemiddeling Onroerende zaken (VBO),

 

–  Stichting Certificering Voor Makelaars (SCVM)

 

–  en bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs).

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230