Aankoopproces

Het aankoopproces in 12 heldere stappen

1. Kennis maken

Graag maken we kennis met jou zodat we precies weten waar je naar op zoek bent en wat Aan de Maas voor jou kunnen betekenen. Tijdens ons aankoopadvies gesprek kunnen we jou de benodigde tools geven voor het optimaal zoeken van jouw droomhuis. Daarnaast kunnen wij ook voor jou zoeken buiten funda en jaap.nl om.

2. Heldere Afspraken

Als je besluit om door ons te laten adviseren gaan we samen rond de tafel zitten om alles op papier te zetten. Door heldere afspraken te maken weet je precies wat je kunt verwachten.

Heldere afspraken zijn de fundering voor een goede samenwerking, en daar hechten wij veel waarden aan!

waarom Aan de Maas Aankoopmakelaar?

Er zijn kortweg drie redenen om Aan de Maas als aankoopmakelaar in de hand te nemen:

  1. ik heb kennis van de markt,
  2. verstand van woningen,
  3. en veel ervaring met onderhandelen.

Daarmee kan ik je helpen in alle stappen richting de aankoop van je droomhuis.

Mijn kennis van de markt strekt verder dan alleen funda. Tijdens mijn Masteropleiding Business & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelde ik al een interesse in de huizenmarkt. Bovendien ben ik een echte Rotterdammer, met jaren werkervaring bij verschillende makelaarskantoren in deze mooie stad (Langejan, Landhuis, Q makelaars). Mede daarom heb ik uitstekende contacten met andere makelaars, wat vaak een hoop extra bruikbare informatie oplevert.

Ervaring met onderhandelen, wat flink kan schelen in de uiteindelijke prijs. Mijn sociale vaardigheden waren een voorname reden om na mijn Masteropleiding makelaar te worden: ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan. Dat is een belangrijke vaardigheid in het voeren van onderhandelingen. Daarnaast ben ik analytisch ingesteld, en hou ik er van om het strategische spel rond een onderhandeling te spelen. En tot slot ben ik erop gebrand om de beste deal voor je uit het vuur te slepen.

Verstand van woningen. Ik ben in staat om de bouwkundige staat te beoordelen, omdat ik tevens taxateur ben. Dit betekent extra kennis die noodzakelijk is voor een realistische waardebepaling en het uitbrengen van een optimaal bod. Daarnaast kan ik advies geven over onder andere het kadastraal onderzoek, erfpacht, het vigerende bestemmingsplan, VvE, milieuaspecten, erfdienstbaarheden, en natuurlijk de uiteindelijke koopovereenkomst. Bovendien heb ik goede contacten, waardoor ik je kan helpen bij het vinden van bouwtechnische inspecteurs, hypotheekadviseurs, collega-taxateurs en notarissen.

Alle benodigde certificaten

 

–  Aangesloten bij Vastgoed Bemiddeling Onroerende zaken (VBO),

 

–  Stichting Certificering Voor Makelaars (SCVM)

 

–  en bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs).

Plan jouw gratis advies gesprek!

Bel direct!

Telefoon:  06-47516118
Vaste lijn:  010: 3414230
WhatsApp:  06-47516118