Dr. de Visserstraat 22 A02

3038 TS Rotterdam

€495.000 k.k.

 

Omschrijving

Altijd op zoek geweest naar instapklare woning met RIANT DAKTERRAS? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Dit 4-kamer appartement bevindt zich in Rotterdam Noord in de geliefde wijk Bergpolder. De gehele tweede en derde verdieping behoren tot het appartement, inclusief een zonnig balkon, luxe badkamer, moderne keuken en een FANTASTISCH dakterras dat makkelijk te betreden is door de vaste trap. Kortom wil je niet klussen en direct wonen, maak dat snel een afspraak voor een bezichtiging!<br />

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs €495.000 k.k
Vraagprijs per m²

€4.714

Status

 

Soort appartement Bovenwoning (appartement)
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1933
Specifiek Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking 
Wonen 105m²
Buitenruimte 26m²
Gehele inhoud 315m³

 

 

Aantal kamers 4 kamers
Aantal badkamers 1 badkamer, 1 aparte toilet
Badkamervoorzieningen Ligbad en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen

 

Huidig energielabel C-label
Verwarming CV-Ketel
Warm water CV-Ketel

 

Veel gestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en adviseert je bij het kopen van een huis. Hij of zij helpt bij het zoeken naar geschikte woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. De aankoopmakelaar regelt bezichtigingen en beoordeelt de staat van de woning, inclusief eventuele bouwkundige gebreken. Tijdens de prijsonderhandelingen vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen om een zo gunstig mogelijke prijs te bereiken. Ook verzorgt de aankoopmakelaar het papierwerk en juridische zaken, zoals het controleren van de koopovereenkomst. Tot slot biedt de makelaar ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten, die hij of zij levert en de regio waarin je zoekt. Gemiddeld betaal je een vast bedrag tussen de Euro 1.500 en Euro 4.000 of een percentage van de aankoopprijs, meestal tussen 1% en 2%. Sommige makelaars werken ook op basis van no cure no pay, waarbij je alleen betaalt als je daadwerkelijk een woning koopt. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de manier van betalen.

Kan ik met mijn overwaarde een ander huis kopen?

Ja, je kunt met de overwaarde van je huidige woning een ander huis kopen. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopprijs van je huis en de resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je gebruiken als eigen inbreng bij de aankoop van een nieuw huis. Dit kan helpen bij het verkrijgen van een gunstigere hypotheek. Het is raadzaam om met een financieel adviseur te overleggen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230