Boezemkade 321

3031 BB Rotterdam

€415.000 k.k.

 

Omschrijving

Dit 3-kamer appartement is gelegen in de wijk Rubroek, op loopafstand van het centrum. Vanuit dit op de vijfde verdieping gelegen appartement kijk je uit over de skyline van Rotterdam. Het Kralingse Bos en de Kralingse Plas zijn op loopafstand te bereiken. De tram en de metro bevinden zich om de hoek en ook de uitvalswegen (A13 en A20) zijn snel bereikbaar. Vanuit dit centraal gelegen appartement ben je in no-time bij de Vlietlaan voor je dagelijkse boodschappen en vers brood van Jordy’s Bakery, maar ook de gezellige Lusthofstraat met tal van modewinkels, leuke terrasjes en de lekkerste ijswinkel van Rotterdam, Doppio, tref je op loopafstand, evenals de Meent, de Hoogstraat en de Markthal aan de Blaak met tal van restaurants met eten uit alle windstreken.<br />

Engelse tekst
This 3-room apartment is located in the Rubroek district, within walking distance of the center. This apartment is located on the fifth floor from which you have an amazing view over the skyline of Rotterdam. The Kralingse Bos and the Kralingse Plas are within walking distance. The tram and metro are around the corner and the highways (A13 and A20) are also quickly accessible. From this centrally located apartment you are at a walking distance from the Vlietlaan for your daily groceries and fresh bread from Jordy’s Bakery, but also from the cozy Lusthofstraat with numerous fashion stores, nice terraces and the best icecream shop in Rotterdam, Doppio, as well as the Meent, the Hoogstraat and the Markthal at The Blaak with numerous restaurants with food from all over the world.

INDELING
Begane grond – entree
Ruime hoofdentree met plantenbakken, ingang met videofoon en bellentableau. Vanuit hier zijn de liften, de trap, de toegang naar de berging en de ondergelegen parkeergarage te bereiken. Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Vijfde verdieping
Entree met meterkast en berging met wasmachineopstelling en warmteterugwininstallatie/WTW-unit. Het gehele appartement is voorzien van een makkelijk te onderhouden PVC-vloer in lichtbeige gemêleerde kleurstelling. Alle deuren in het appartement hebben zwarte handgrepen.

Het toilet heeft een witte tegelvloer en de wanden zijn deels wit/licht marmer getegeld. Er is een zwevend toilet en een handwasbakje voorzien. De achterwand van het toilet is wit betegeld en voorzien van een planchet waar je leuke spulletjes zoals luxe geurstokjes of een geurspray kan plaatsen.

De ruime living heeft veel lichtinval door de brede raampartij van waaruit je prachtig uitzicht hebt op groen en de fantastische skyline van Rotterdam. De open keuken met witte onder- en bovenkasten en een grijs gemêleerd aanrechtblad met anderhalve spoelbak is voorzien van een keramische kookplaat, een vlakschermafzuigkap, een oven en een vaatwasser.
De ruime master bedroom heeft een royale inloopkast waar velen van dromen. Dankzij de brede raampartij is er veel lichtinval.

De tweede slaapkamer is in tweeën gedeeld. Het voorgedeelte is in gebruik als slaapkamer en het achtergedeelte, dat toegankelijk is via een tussendeur, is in gebruik als kantoor en heeft openslaande deuren naar het Franse balkon.

De ruime badkamer met witte vloer- en witte/licht marmer wandtegels is voorzien van een wastafelmeubel in donkergrijs met zwarte wasbak en zwarte, dubbele kranen, een spiegelkast met verlichting en een douche-instapcabine.

Verkoper aan het woord
“Dit appartement is erg fijn om in te wonen. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit beide slaapkamers heb je uitzicht op het centrum van Rotterdam. Op loopafstand ben je zó in de stad, bij de markt, maar ook de gezellige Lusthofstraat met tal van leuke modewinkels en terrasjes is aan te lopen. Recreëren kan in het eveneens op loopafstand gelegen Kralingse Bos en bij de Kralingse Plas.”

Engelse tekst
“This apartment is very nice to live in. Both the livingroom as both bedrooms offer you a view of the centre of Rotterdam. You can easily walk to the center or to the market, but you can also walk to the cosy Lusthofstraat with lots of nice fashion shops and terraces. Recreation is possible in The Kralingse Bos or at The Kralingse Plas.”

Bijzonderheden

• Bouwjaar 2005;
• Woonoppervlak ca. 81m²;
• Ruime berging 4m²;
• Frans balkon;
• Eigen grond;
• Dubbel glas, houten kozijnen;
• Vloerisolatie;
• Warmte-terugwin-installatie;
• Stadsverwarming;
• Warm water: centrale voorziening;
• Energielabel A+;
• Actieve VVE met een bijdrage van € 144,77 per maand;
• Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs €415.000 k.k
Vraagprijs per m² €5.123

 

Soort appartement Portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2005
Soort dak Platdak
Wonen 81m²
Gehele inhoud 267m³
Externe bergruimte 16m²

 

 

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op 5e woonlaag
Voorzieningen
Frans balkon en mechanische ventilatie

 

Huidig energielabel A+
Verwarming Warmte terugwininstallatie
warm water Stadsverwarming

Veel gestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt en adviseert je bij het kopen van een huis. Hij of zij helpt bij het zoeken naar geschikte woningen die aan jouw wensen en budget voldoen. De aankoopmakelaar regelt bezichtigingen en beoordeelt de staat van de woning, inclusief eventuele bouwkundige gebreken. Tijdens de prijsonderhandelingen vertegenwoordigt de makelaar jouw belangen om een zo gunstig mogelijke prijs te bereiken. Ook verzorgt de aankoopmakelaar het papierwerk en juridische zaken, zoals het controleren van de koopovereenkomst. Tot slot biedt de makelaar ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar variëren afhankelijk van de diensten, die hij of zij levert en de regio waarin je zoekt. Gemiddeld betaal je een vast bedrag tussen de Euro 1.500 en Euro 4.000 of een percentage van de aankoopprijs, meestal tussen 1% en 2%. Sommige makelaars werken ook op basis van no cure no pay, waarbij je alleen betaalt als je daadwerkelijk een woning koopt. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de manier van betalen.

Kan ik met mijn overwaarde een ander huis kopen?

Ja, je kunt met de overwaarde van je huidige woning een ander huis kopen. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopprijs van je huis en de resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je gebruiken als eigen inbreng bij de aankoop van een nieuw huis. Dit kan helpen bij het verkrijgen van een gunstigere hypotheek. Het is raadzaam om met een financieel adviseur te overleggen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230