Aankoopmakelaar Vlaardingen

Heeft u grote plannen en wilt u graag in Vlaardingen en omstreken wonen? Dan heeft u in deze woningmarkt de beste aankoopmakelaar in Vlaardingen nodig. Alleen met behulp van een aankoopmakelaar vindt u uw droomhuis in Vlaardingen tegen de best mogelijke prijs. Daar zijn wij heilig van overtuigd! Uit ervaring in de afgelopen jaren blijkt, dat de emotionele waarde van een woning toch wel heel bepalend is. De wauw factor daar gaat het om! Dit is echter wel de belangrijkste reden om een aankoopmakelaar mee te nemen bij het kopen van een huis of appartement in Vlaardingen. De aankoopmakelaar kijkt objectief en zonder emotie naar een woning. Dat is toch wel erg belangrijk als u gaat onderhandelen over de vraagprijs. In deze blog post gaan we onder andere in op vragen zoals “Wat is een aankoopmakelaar?” en “Wat zijn de voordelen en nadelen van het werken met een aankoopmakelaar.

Wat is een aankoopmakelaar?

De aankoopmakelaar adviseert, ondersteunt en helpt u bij het vinden en kopen van een woning of een appartement. Deze aankoopmakelaar is uitstekend op de hoogte van de lokale woningmarkt in Vlaardingen. Hij of zij weet vaak goed, wat er te koop is of wat er binnenkort te koop komt op de woningmarkt in Vlaardingen. De aankoopmakelaar brengt u dichter bij het vuur. En dat is handig, vooral als u een huis wilt gaan aanschaffen in een zeer gewilde regio,

De beste aankoopmakelaar in Vlaardingen begint met ….

Waar start u als u een huis wilt kopen? Vaak begint de reis met een online zoektocht op internet. Funda is bij vrijwel iedereen wel bekend als de grootste huizen website. Op Jaap, Pararius, de website van de makelaar zelf en de VBO website staan natuurlijk ook meer dan genoeg woningen. U heeft misschien wel een prachtige woning of mooi appartement online voorbij zien komen en u heeft het voornemen om te gaan kijken. Een huis kopen is spannend en leuk tegelijk!

Beste aankoopmakelaar Rotterdam houdt van mensen

Op de foto’s lijkt het een top huis! Het kan zomaar uw nieuwe droomhuis worden, waar u prachtige herinneringen gaat maken. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u op zoekt bent naar een levensbestendig huis waarin u gelijkvloers gaat wonen. Elk mens is bijzonder, leeft zijn eigen leven en maakt zijn eigen verhalen. Als beste aankoopmakelaar in Vlaardingen vinden wij, dat deze mensen hun verhaal moeten kunnen vertellen. Als u dat namelijk aan de aankoopmakelaar vertelt, wordt de kans op het vinden van een droomhuis alleen maar groter. Daar wil Aan de Maas Makelaardij, aankoopmakelaar in Vlaardingen en Rotterdam u graag mee helpen.

Wel of geen aankoopmakelaar?

U bent niet verplicht om een aankoopmakelaar in te schakelen. U koopt echter niet elke dag een huis of een mooi appartement. Veel mensen vinden een huis kopen daarom erg spannend. Een huis kopen in Vlaardingen is hoogst waarschijnlijk de grootste investering van uw leven. Er komt echter heel wat op u af! Er is heel veel informatie  op het internet te vinden op websites van de NVM, VBO en Vereniging Eigen Huis. Door het inschakelen van een VBO aankoopmakelaar kunt u er op vertrouwen, dat het gehele aankoopproces goed gaat verlopen.

Wat doet een aankoopmakelaar in Vlaardingen?

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis of appartement. Een aankoopmakelaar is goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en weet wat er te koop is. Zo zit je als koper dicht bij het vuur. Handig, vooral als u een woning wilt kopen in een gewilde regio.

Een aankoopmakelaar kan u van begin tot eind helpen met de koop van een huis. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht. Maar u kunt er ook voor kiezen om een deel zelf te doen. Misschien vindt u het leuk om op zoek te gaan naar geschikte woningen, maar laat u de onderhandelingen graag over aan uw makelaar. Het precieze takenpakket van de makelaar spreekt u van tevoren met elkaar af. Zo weet u wat u aan elkaar hebt.

Kosten aankoopmakelaar

De kosten verschillen per aankoopmakelaar. Er zijn geen vaste tarieven voor. Vaak is de vergoeding een vast bedrag, maar er zijn ook makelaars die werken met een % van de aankoopprijs. Let hierbij goed op: want een aankoopmakelaar krijgt in zo’n geval dus meer courtage als de aankoopprijs hoger uitvalt. Vraag dus altijd bij meerdere aankoopmakelaars een offerte op, zodat u deze met elkaar kunt vergelijken.

Aankoopmakelaar Vlaardingen – Voordelen

 • De aankoopmakelaar is vaak als eerste op de hoogte van huizen of appartementen, die op de woningmarkt in Vlaardingen komen. Zo weet u als eerste wanneer een geschikt huis in Vlaardingen te koop staat.
 • Het is fijn om de beste aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben. Maak daarom goed gebruik van de kennis en ervaring van uw aankoopmakelaar van Aan de Maas Makelaardij. Hij is dagelijks bezig met het verkopen en kopen van woningen in Vlaardingen en Rotterdam. Hij heeft inmiddels honderden mensen aan een nieuwe koopwoning geholpen en weet in alle gevallen waar u precies op moet letten.
 • Een onafhankelijke aankoopmakelaar vormt zich een objectieve mening over het huis of het appartement van uw dromen. Aankoopmakelaar Maarten is niet emotioneel betrokken bij het aankoopproces. Dit komt het onderhandelen over de best mogelijke prijs meestal ten goede.
 • Aankoopmakelaar Maarten bespaart u veel regelwerk, tijd en energie.

Aankoopmakelaar Vlaardingen – Nadelen

 • Kosten voor de aankoopmakelaar
 • Geen direct contact met de verkopende partij

Kunt u ook een huis kopen zonder aankoopmakelaar?

Jazeker! U kunt het ook prima zelf doen. Een aankoopmakelaar is handig en zeer waarschijnlijk de slimste stap. U bent echter niet verplicht om een aankoopmakelaar in te schakelen. Veel informatie is online goed te vinden op websites zoals Funda, VBO, NVM en Vereniging Eigen Huis. U heeft een hoop tijd en energie nodig om alles goed te regelen. Het kopen van een woning of een appartement doen de meeste mensen niet dagelijks. De kans dat u iets vergeet of iets niet goed doet, is dus altijd aanwezig.

Beste aankoopmakelaar Vlaardingen uitkiezen

 1. Aankoopmakelaar kiezen: ga niet direct voor de eerste optie. Vergelijk aankoopmakelaars.
 2. Denk na over aan welke eisen de aankoopmakelaar moet voldoen.
 3. Maak een vergelijk van de makelaarskosten.
 4. Ga na of de makelaar is aangesloten is bij een brancheorganisatie zoals de VBO of NVM.
 5. Vraag naar ervaringen van mensen in uw omgeving.
 6. Lees de reviews of recensies op de website van de aankoopmakelaar.
 7. Meer info over goede en beste makelaar Vlaardingen

Over de eigenaar – makelaar in Rotterdam

Maarten Voorhorst is een makelaar in Rotterdam en de eigenaar van Aan de Maas Makelaardij. Hij is zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar in Rotterdam. Daarnaast treedt hij ook op als onafhankelijk gecertificeerd taxateur. Maarten is een makelaar met vele jaren ervaring, een goede onderhandelaar en altijd bereikbaar.

Andere blogs

Aan de Maas Makelaardij

Logo Aan de Maas Makelaardij
Kleinpolderkade 13
Stationsplein 45,
Rotterdam 3043 CX
Phone: 06 – 47 516 118
Secondary phone: 010 – 34 14 230
Email: info@aandemaasmakelaardij.nl
URL: https://aandemaasmakelaardij.nl/
Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday09:00 - 17:00
SundayClosed

Met vriendelijke groet,

Maarten Voorhorst, makelaar Rotterdam

Wilt u een huis kopen in Rotterdam? Wij steunen u als aankoopmakelaar in Rotterdam. Wilt u een huis verkopen in Rotterdam? Wij steunen u als verkoopmakelaar in Rotterdam.