Over ons

aankoopmakelaar Rotterdam

Maarten Voorhorst – makelaar Rotterdam

Aan de Maas Makelaardij – Aankoopmakelaar Rotterdam, verkoopmakelaar Rotterdam

Als Rotterdamse makelaar ben ik gestart met Aan de Maas Makelaardij, omdat ik het leuk vind om mensen te verbinden. Het gaat daarbij bijna altijd om de belangrijkste aankoop van hun leven, namelijk het kopen van een nieuwe woning. Daarom ben ik er van overtuigd, dat ik door mijn ervaring in de zeer dynamische woningmarkt en mijn deskundigheid kopers verder kan helpen met het kopen van een huis in Rotterdam of Schiedam.

Passie voor de woningmarkt

Ik heb een passie voor de woningmarkt en een passie voor reizen. Tijdens mijn studie ‘Business and Economics’, heb ik die passies gecombineerd door mijn Master thesis te schrijven over investeringsmogelijkheden in de vakantiehuizen wereldwijd.

Makelaar in Rotterdam

Tegenwoordig hou ik het bij het Rotterdamse, omdat ik heb gemerkt, dat ik graag onderdeel ben van deze stad. En hoe kan ik dat beter doen dan door mensen te helpen met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Ik heb veel favoriete plekjes in Rotterdam, maar (de skyline aan) het water en het dynamische havengebied rondom de Maas trekt mij het meest, vandaar de naam Aan de Maas Makelaardij. Zoals de Maas noord en zuid met elkaar verbindt, zo zoek ik dé verbinding met mijn klanten. Ik heb een passie voor vastgoed en als geboren en getogen Rotterdammer, voel ik mij helemaal thuis in de wereld van het vastgoed.

Beste Makelaar Rotterdam

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt bij diverse Rotterdamse makelaars kantoren: Landhuis makelaardij in Rotterdam West, Lange Jan in Kralingen en Q makelaars in Blijdorp. Hierdoor heb ik niet alleen veel kennis gekregen van de diversiteit van de Rotterdamse woningmarkt, maar ook inzicht hoe je verschillende kopers en verkopers kan samenbrengen.

Aankoopmakelaar Rotterdam

Als gecertificeerd en geregistreerd makelaar begeleid ik jou graag naar een succesvolle aankoop. Vanuit mijn expertise weet ik of de tuin die door de verkopende makelaar als zonnig wordt omschreven, jou in de zomer niet in de kou zet. Ik onderzoek alle voor een aankoop van belang zijnde facetten. Naast de standaard werkzaamheden, die je van een aankoopmakelaar mag verwachten, onderscheid ik mij door mijn flexibiliteit. Wil je in één dag een bod uitbrengen? Dan pas ik mijn agenda erop aan. Zie je in het weekend jouw droomwoning en wil je dat ik met jou mee ga? Stuur gewoon een appje. Als geen ander weet ik dat het belangrijk is snel te reageren wanneer je een woning wil aankopen. Met mij als VBO aankoopmakelaar aan jouw zijde, maak je een grotere kans op jouw droomwoning. Het geeft mij voldoening voor jou succes te behalen”.

Verkoopmakelaar Rotterdam

Ook voor de verkoop van uw woning kunt u terecht bij Aan de Maas Makelaardij. Wij stellen alles in het werk om uw huidige woning op het juiste moment en tegen de beste prijs te verkopen. Wij plaatsen uw woning op alle beschikbare woningsites en maken ook nog eens een hele mooie verkoop brochure. Wij bekijken de woning, die verkocht moet worden zeer grondig, zodat we de sterke punten van uw huis extra kunnen benadrukken in het verkoopproces. De makelaar van Aan de Maas Makelaardij is een geboren onderhandelaar. Dat garandeert u, dat uw huis tegen de best mogelijke prijs wordt verkocht.

Mijn Makelaar: Aan de Maas Makelaardij

Wilt u mijn drang om te verbinden, mijn passie voor wonen en Rotterdam, en mijn ervaring en deskundigheid zelf ervaren? Meldt u aan bij Aan de Maas Makelaardij, uw aankoopmakelaar in Rotterdam.

Meer weten?

Graag kom ik met u in contact om kennis te maken. Ik ben er van overtuigd, dat ik u als Rotterdamse makelaar verder kan helpen met mijn persoonlijke en betrokken benadering. U vindt op onze Facebook pagina meer informatie over Aan de Maas Makelaardij.

Mijn makelaar regio Rotterdam

Aan de Maas Makelaardij is zoals te verwachten gevestigd in Rotterdam. Deze Rotterdamse makelaar kent Rotterdam dan ook zeer goed. Tevens is Maarten als makelaar steeds vaker actief in de steden en dorpen rondom Rotterdam. Wij hebben inmiddels mensen geholpen met het verkopen van hun woning in: Schiedam, Capelle aan de IJsel, Hoogvliet, Vlaardingen, Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs.

Maarten Voorhorst, Rotterdamse makelaar

aankoopmakelaar Rotterdam

Mark Fabian Verschuur – K-Register makelaar
Mijn naam is Mark Fabian, 32 jaar en woonachtig in Rotterdam. Liefde voor de stad, haar architectuur, culturen en mooie wijken. Ik houd van Rotterdam!

Inmiddels al een flink aantal jaren werkzaam in de makelaardij. Als zoon van ondernemende ouders wist ik dat ik ook ondernemer ging worden, alleen wanneer was nog de vraag. Sinds september ben ik gestart als ZZP makelaar bij Aan de Maas Makelaardij en kom ik graag in contact met jou voor de aan- of verkoop van je droomwoning in Rotterdam of omgeving.

Leuk weetje; ik draai graag een plaatje in mijn vrije tijd. Wie weet kom ik niet alleen als makelaar bij je over de vloer, maar ook als dj op je housewarming!

Tot snel,
Mark Fabian

 

Plan jouw gratis adviesgesprek

Bel direct

Telefoon     06-47516118
WhatsApp  06-47516118
Vaste lijn    010-3414230