Over ons

Ik wil mij graag even voorstellen!

Maarten Voorhorst de Rotterdamse makelaar!

Als Eigenaar/ oprichter ben ik gestart met Aan de Maas Makelaardij omdat ik het leuk vind om mensen te verbinden. Daarbij heb ik de overtuiging dat ik door mijn ervaring en deskundigheid kopers verder kan helpen.

Ik heb een passie voor de woningmarkt en een passie voor reizen. Tijdens mijn studie Business and Economics heb ik die passies gecombineerd door mijn Master thesis te schrijven over investeringsmogelijkheden in de vakantiehuizen wereldwijd. Wil je mijn thesis lezen? Dat kan! Klik hier.

Tegenwoordig hou ik het bij het Rotterdamse, omdat ik heb gemerkt, dat ik graag onderdeel ben van deze stad. En hoe kan ik dat beter doen dan door mensen te helpen met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven?

Makelaar Rotterdam

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt bij diverse Rotterdamse makelaars kantoren: Landhuis makelaardij in Rotterdam West, Lange Jan in Kralingen en Q makelaars in Blijdorp. Hierdoor heb ik niet alleen veel kennis gekregen van de diversiteit van de Rotterdamse woningmarkt, maar ook inzicht hoe je verschillende kopers en verkopers kan samenbrengen. Ik heb bovendien de opleiding tot makelaar taxateur afgerond. En momenteel sta ik ingeschreven bij beroepsvereniging makelaars VBO, kwaliteitsregister SCVM en het NRVT het Nederlands Register voor taxateurs.

Wilt u mijn drang om te verbinden, mijn passie voor wonen en Rotterdam, en mijn ervaring en deskundigheid zelf ervaren? Meldt u aan bij Aan de Maas Makelaardij!

Meer weten?

Graag kom ik met u in contact om kennis te maken. Ik ben er van overtuigd, dat ik u Rotterdamse makelaar verder kan helpen met mijn persoonlijke en betrokken benadering.

Maarten Voorhorst

Plan jouw gratis advies gesprek!

Bel direct!

Telefoon:  06-47516118
Vaste lijn:  010: 3414230
WhatsApp:  06-47516118